Familie over de Kook weekmenu 33-2023

Familie over de Kook weekmenu 33-2023

Familie over de Kook weekmenu 33-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: spaghetti met Boursin en verse worst, salade met gegrilde kip en mango, kip gehaktballetjes in zoet-pittige sinaasappelsaus en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: spaghetti met tonijn in pittige tomatensaus

spaghetti met tonijn in pittige tomatensaus en extra veel kaas

Deze spaghetti met tonijn in pittige tomatensaus staat binnen een half uurtje al op tafel. Ideaal dus om je week mee te starten. Wij eten de pasta graag met extra belegen kaas maar gebruik gerust een andere soort kaas.

Ga naar het recept van de spaghetti met tonijn in pittige tomatensaus:

Dinsdag: salade met gegrilde kip en mango

gegrilde kip salade met pittige mango salsa

Deze salade met gegrilde kip, pittige mango salsa en frisse yoghurtdressing is echt een ideale zomerse avondmaaltijd. Serveer met stokbrood, patatjes of krieltjes.

Ga naar het recept van de salade met gegrilde kip en mango:

Woensdag: pasta met aubergine in tomatensaus

pasta in tomatensaus met 2 soorten aubergine bereidingen

Ik hoop met deze heerlijke pasta met aubergine in tomatensaus zelfs aubergine haters te kunnen overtuigen dat deze “paarse groente” wél erg lekker is. Kan je nu echt niet zonder vlees? Voeg dan eventueel 300 gram gehakt of verse worst toe.

Ga naar het recept van de pasta met aubergine in tomatensaus:

Donderdag: spaghetti met Boursin en verse worst

spaghetti met Boursin en worst

Je kan nooit genoeg pasta eten toch? Deze spaghetti met Boursin en verse worst is grote favoriet bij onze kinderen. Wat hen betreft eten we deze pasta iedere week wel een keertje. Snel, lekker én simpel te maken.

Ga naar het recept van de spaghetti met Boursin en verse worst:

Vrijdag: kip gehaktballetjes in zoet-pittige sinaasappelsaus

kip gehaktballetjes in pittige sinaasappelsaus

Yum! Start je weekend goed met deze heerlijke smeuïge kip gehaktballetjes in een zoet-pittige sinaasappelsaus. Heerlijk met rijst maar ook met noedels, frietjes of op een broodje.

Ga naar het recept van de kip gehaktballetjes in zoet-pittige sinaasappelsaus:

Zaterdag: trifle met citroenmousse en aardbeien

toetjes met mascarpone

Sorry, dit keer geen avondeten maar een toetje die perfect in het weekend past. Namelijk een heerlijke trifle met cake, zelfgemaakte frisse citroenmousse en verse Hollandse aardbeien. Veel beter kan je je zaterdagavond niet afsluiten 😉

Ga naar het recept van de trifle met citroenmousse en aardbeien:

Zondag: pita met Grieks gehakt

familie over de kook weekmenu 33-2023 Pita met Grieks gehakt

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 33-2023 af met een super lekkere goedgevulde pita met Grieks gehakt en een frisse Griekse salade. Heerlijk met tzatziki erbij!

Ga naar het recept van de pita met Grieks gehakt:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken