Familie over de Kook weekmenu 27-2023

Familie over de Kook weekmenu 27-2023

Familie over de Kook weekmenu 27-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: Indische pulled chicken, Koreaanse kip wraps, burgers met pittige salsa en pittige kaas en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

O ja…het viel me pas op na het maken van dit weekmenu….in bijna alle recepten zit ketjap. Dus zorg dat je genoeg voorraad hebt πŸ˜‰

Maandag: macaroni met gehakt in ketjap

Italiaans meets Aziatisch πŸ˜‰ Deze macaroni met gehakt in ketjap is misschien een beetje vreemd maar wel heel erg lekker.

Ga naar het recept van de macaroni met gehakt in ketjap:

Dinsdag: Indische pulled chicken

Indische pulled chicken

Zoet en pittig! Dan weet je dat wij fan zijn πŸ™‚ Hopelijk ben jij binnenkort ook fan. Serveer de Indische pulled chicken met kruidige en luchtige rijst.

Ga naar het recept van de Indische pulled chicken:

Woensdag: salade met kip ketjap en pinda’s

salade met kip ketjap en pinda's

Deze frisse en knapperige salade met kip ketjap en pinda’s is echt heerlijk om te eten op een warme zomeravond. In plaats van pinda’s is het ook lekker om cashewnoten te gebruiken.

Ga naar het recept van de salade met kip ketjap en pinda’s:

Donderdag: paksoi stamppot met Indische spekjes

paksoi stamppot met Indische spekjes

Ook in de zomer is het heerlijk om een stamppot te eten. Maak bijvoorbeeld eens deze frisse paksoi stamppot met Indische spekjes klaar. Om je vingers bij af te likken!

Ga naar het recept van de paksoi stamppot met Indische spekjes:

Vrijdag: burgers met pittige salsa en kaas

burgers met pittige salsa en pittige kaas

Start je weekend goed en maak deze fris-pittige burgers klaar. Ik gebruik gewoon kant en klare burgers, dus je kan echt zo aan tafel! O ja…de salsa is ook lekker over gegrilde kip of bij nacho’s.

Ga naar het recept van de burgers met pittige salsa en pittige kaas:

Zaterdag: Koreaanse kip wraps

Koreaanse kip wraps

Van deze Koreaanse kip wraps met komkommer in zuur blijf je echt eten! De fris-kruidige dip is ook echt verslavend lekker. Je bent dus gewaarschuwd πŸ˜‰

Ga naar het recept van de Koreaanse kip wraps met komkommer in zuur:

Zondag: Thaise noedelsalade met pittige kip

Thaise noedelsalade met pittige kip

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 27-2023 af met deze ontzettend lekkere Thaise noedelsalade met pittige kip. Deze salade bewijst dat een salade zo niet saai is om te eten.

Ga naar het recept van de Thaise noedelsalade met pittige kip:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken