Familie over de Kook weekmenu 14-2023

Familie over de Kook weekmenu 14-2023

Familie over de Kook weekmenu 14-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: tomatensoep met chipotle gehaktballetjes, Mexicaanse lasagne, BLT burger met gebakken ei en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: prei ovenschotel met gehakt en puree

familie over de kook weekmenu 14-2023: prei ovenschotel

Start je week goed en gezond met deze heerlijke prei ovenschotel met gehakt en puree. In plaats van prei kan je eventueel ook een andere groente gebruiken die je lekker vindt.

Ga naar het recept van de prei ovenschotel met gehakt en puree:

Dinsdag: penne met tonijn in tomatensaus

Familie over de Kook weekmenu 14-2023: tonijn met penne

Normaal gesproken vind ik het lekker als een pastasaus een paar uurtjes kan pruttelen. Dat is bij deze penne met tonijn in tomatensaus gelukkig niet nodig. Deze avondmaaltijd staat binnen 30 minuten dampend bij je op tafel.

Ga naar het recept van de penne met tonijn in tomatensaus:

Woensdag: Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Italiaanse gehaktballetjes: Familie over de Kook weekmenu 14-2023

Gezond, snel en super lekker! Deze schaal met Italiaanse gehaktballetjes en groente wordt hier thuis altijd helemaal leeg geschraapt. Serveer er brood of pasta bij. Ook lekker is met gebakken krieltjes en een salade.

Ga naar het recept van de Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus:

Donderdag: hartige taart met broccoli en paprika

hartige taart met broccoli en paprika

Heerlijk knapperig bladerdeeg met een kruidige en romige vulling van broccoli, paprika, specerijen en roomkaas. Serveer eventueel een salade of kom soep bij de hartige taart voor een complete avondmaaltijd.

Ga naar het recept van de hartige taart met broccoli en paprika:

Vrijdag: tomatensoep met chipotle en balletjes

tomatensoep met chipotle en balletjes

Start je weekend goed met een beetje pit en maak deze heerlijke tomatensoep met chipotle en gehaktballetjes klaar. Serveer er eventueel pesto of tapenade twisters bij.

Ga naar het recept van de tomatensoep met chipotle en balletjes:

Zaterdag: Mexicaanse lasagne

Mexicaanse dipsaus bij Mexicaanse lasagne

Viva la Mexicoooooo!!! Mmmm deze gezonde Mexicaanse lasagne met bonen, kruidige tomatensaus en lekker veel kaas is echt comfort food op zijn best. Verwen jezelf met extra tortilla chips en een frisse crème fraîche dip erbij. Een Mexicaans feestje aan je keukentafel.

Ga naar het recept van de Mexicaanse lasagne:

Zondag: BLT burger met gebakken ei

BLT burger met gebakken ei

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 14-2023 af met deze verrukkelijke BLT burger met gebakken ei. Het is een ontzettend simpele burger, zonder al te veel opsmuk maar o zo lekker.

Ga naar het recept van de BLT burger met gebakken ei:  

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken