Familie over de Kook weekmenu 10-2023

Familie over de Kook weekmenu 10-2023

Familie over de Kook weekmenu 10-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: sperziebonen stamppot met kruidige rookworst, hartige taart met sperziebonen en gehakt, shoarma salade met frisse dressing en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: sperziebonen stamppot met kruidige rookworst

sperziebonen stamppot met rookworst

Yum! Deze sperziebonen stamppot met kruidig gebakken rookworst laat zien dat een stamppot echt geen saaie kost is om te eten. Het gerecht is gelukkig ook nog redelijk low budget. Geen liefhebber van sperziebonen? Maak dan een andere stamppot naar keuze.

Ga naar het recept van de sperziebonen stamppot met rookworst:

Dinsdag: currysoep met kip en Thaise groenten

currysoep met kip en Thaise groenten

Houd jij van kruidige soepen? Dan zal deze currysoep met kip en Thaise groente denk ik wel in de smaak gaan vallen. Serveer bij de soep een stokbrood met kruidenroomkaas of maak er Old Amsterdam bladerdeeghapjes bij.

Ga naar het recept van de currysoep met kip en Thaise groenten:

Woensdag: hartige taart met sperziebonen en gehakt

hartige taart met sperziebonen en gehakt

Weer een recept met sperziebonen? Whahaha yep! Deze hartige taart met sperziebonen, kruidig gehakt en lekker veel kaas is misschien een beetje vreemd maar o zo lekker. Geen liefhebber van sperziebonen? Je kunt ook bloemkool, broccoli of bijvoorbeeld prei gebruiken.

Ga naar het recept van de hartige taart met sperziebonen en gehakt:

Donderdag: vegetarische spaghetti met champignon roomsaus

spaghetti met champignon roomsaus

Vegetarisch eten saai? Dat is gelukkig echt allang niet meer nodig. Ik beloof je dat je écht geen vlees gaat missen in de pasta. In plaats van spaghetti kan je uiteraard ook een andere pastasoort gebruiken.

Ga naar het recept van de vegetarische spaghetti met champignon roomsaus:

Vrijdag: shoarma salade met frisse dressing

shoarma salade met frisse dressing

Een broodje shoarma met knoflooksaus is enorm lekker maar je weegschaal is er vaak iets minder blij mee. Deze heerlijke shoarma salade met frisse dressing is een stuk gezonder en kan je zonder schuldgevoel eten.

Ga naar het recept van de shoarma salade met knoflooksaus:

Zaterdag: Griekse gehaktballetjes met feta uit de oven

Griekse gehaktballetjes met feta uit de oven

Deze Griekse gehaktballetjes met feta zijn heerlijk bij een Griekse salade of op een pita. Ze zijn echter ook heerlijk bij frietjes en mayonaise. Aan jou de keuze!

Ga naar het recept van de Griekse gehaktballetjes met feta uit de oven:

Zondag: kip in kruidige champignonroomsaus

kip in champignonroomsaus

Verwen jezelf op zondagavond met deze mega lekkere kip in kruidige champignonroomsaus. Ik denk dat de schaal helemaal tot op het laatste restje leeg gelikt gaat worden. Serveer er ciabatta, stokbrood, pasta, rijst of frietjes bij.

Ga naar het recept van de kip in kruidige champignonroomsaus:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken