Mediterraanse Orzo salade met tonijn en fetakaas

KokenKoken
Mediterraanse Orzo salade met tonijn en fetakaas
Deel met je vrienden:

Mediterraanse Orzo salade met tonijn en fetakaas

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Gang: avondeten, Hoofdgerecht, Lunch
Keuken: Mediterraanse
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 350 gram Orzo
  • 2 blikjes tonijn in water uitgelekt
  • 3 bosui fijngesneden
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 pot (295 gram) geroosterde paprika fijngesneden (gebruik ongeveer 3/4 van de pot)
  • citroendressing recept staat apart in het artikel vermeld
  • 200 gram fetakaas
  • snuf chilivlokken of pul biber
  • snuf gemalen zwarte peper en zout

Instructies

  • Kook de Orzo gaar volgens de beschrijving op de verpakking. Spoel af met koud water. Meng in een grote kom de Orzo met de tonijn, bosui, kappertjes, gegrilde paprika, alle citroendressing en verkruimel de fetakaas erdoorheen. Breng op smaak met een snuf extra gemalen zwarte peper, zout en chilivlokken (pul biber). Serveer lauwwarm meteen of laat in de koelkast afkoelen en serveer hem dan als pastasalade.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!