Vroeger bij de V&D (tegenwoordig La Place) at ik regelmatig een broodje met bieslookroomkaas, wie kent hem niet! Nu maak je thuis natuurlijk super simpel zelf kruidenroomkaas. Hier is deze roomkaas met bieslook echt een favoriet thuis en ik maak dit dan ook regelmatig klaar. Niet alleen voor op brood maar ook op een toastje, plakjes komkommer of in rolletjes ham is het lekker. Ook erg lekker voor bij de bbq en weer eens iets anders dan kruidenboter.
Recept bieslookroomkaas
Ingrediënten
- 200 gram roomkaas naturel
- 1/2 limoen sap
- flinke snuf gemalen zwarte peper en zout
- flinke hand bieslook fijngesneden
- 1/2 theelepel knoflookpoeder of 1 teentje vers geraspt
Instructies
- Meng alle ingrediënten en laat in de koelkast op smaak komen.
zelf bieslookroomkaas maken
Onderstaande recepten vind je misschien ook lekker voor op een toastje
[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/avocado-kip-salade-een-lekkere-zomerse-salade/” target=”_blank”]
[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/zelf-kip-kerrie-salade-maken-vergeet-de-kant-en-klare-bakjes/” target=”_blank”]
[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/zelf-filet-americain-maken-verslavend-lekker/” target=”_blank”]