bieslookroomkaas maken: super lekker en simpel!

bieslookroomkaas maken: super lekker en simpel!
Deel met je vrienden:

Vroeger bij de V&D (tegenwoordig La Place) at ik regelmatig een broodje met bieslookroomkaas, wie kent hem niet! Nu maak je thuis natuurlijk super simpel zelf kruidenroomkaas. Hier is deze roomkaas met bieslook echt een favoriet thuis en ik maak dit dan ook regelmatig klaar. Niet alleen voor op brood maar ook op een toastje, plakjes komkommer of in rolletjes ham is het lekker. Ook erg lekker voor bij de bbq en weer eens iets anders dan kruidenboter

Recept bieslookroomkaas

bieslookroomkaas

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin
Gang: avondeten, Lunch, Snack, Tussendoortje
Keuken: Nederlandse
Voorbereidingstijd: 2 minuten
Totale tijd: 2 minuten
Porties: 1 schaaltje

Ingrediënten

  • 200 gram roomkaas naturel
  • 1/2 limoen sap
  • flinke snuf gemalen zwarte peper en zout
  • flinke hand bieslook fijngesneden
  • 1/2 theelepel knoflookpoeder of 1 teentje vers geraspt

Instructies

  • Meng alle ingrediënten en laat in de koelkast op smaak komen.

zelf bieslookroomkaas maken

recept bieslookroomkaas maken a la V&D
zelfgemaakte bieslookroomkaas a la de V&D of zoals het tegenwoordig heet La Place 😉  Super makkelijk en super lekker!
recept zelf bieslookroomkaas maken a la V&D
Lekker als snack op een stokbroodje
bieslookroomkaas maken in ham rolletjes met sla
Maar ook super lekker in rauwe ham gewikkeld met een klein beetje veldsla. Dit hapje is ook ontzettend makkelijk om te maken en echt mmmmm zooooo lekker!

Onderstaande recepten vind je misschien ook lekker voor op een toastje