Familie over de Kook weekmenu 7-2023

Familie over de Kook weekmenu 7-2023

Familie over de Kook weekmenu 7-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

WEEKMENU: ELKE VRIJDAG EEN WEEKMENU VOOR HET HELE GEZIN

Deze week kan er bij jou op tafel staan: lasagne met gehakt en bechamelsaus, pittige venkelsalade met vissticks, gehaktballetjes in zoet-pittige sinaasappelsaus en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: pittige gehaktballetjes in jus met stamppot

Wij eten deze pittige gehaktballetjes in jus graag bij een stamppot. De laatste tijd is dat vaak een bietenstamppot maar uiteraard is iedere andere stamppot ook goed. Ga je voor een minder gezonde keuze serveer er dan frietjes en een salade bij.

Ga naar het recept van de pittige gehaktballetjes in jus:

Dinsdag: pittige venkelsalade met visticks

pittige venkelsalade met vissticks. Familie over de Kook weekmenu 7

Deze frisse venkelsalade met goudbruin gebakken vissticks is gezond Γ©n mega lekker. Serveer er voor een complete avondmaaltijd gebakken aardappeltjes of frietjes bij. De salade is ook lekker zonder vissticks of serveer er gebakken kip bij.

Ga naar het recept van de venkelsalade met vissticks:

Woensdag: hartige taart met prei en Boursin

hartige taart met prei en Boursin Familie over de Kook weekmenu 7

Wees gewaarschuwd! Deze hartige taart met prei en Boursin is zoooooo lekker! Dit wil je voortaan iedere week wel op het weekmenu gaan zetten.

Ga naar het recept van de hartige taart met prei en Boursin:

Donderdag: kip gehaktballetjes in zoet-pittige sinaasappelsaus

kip gehaktballetjes in pittige sinaasappelsaus

Zoet, zuur en pittig! Deze gehaktballetjes gemaakt van kipgehakt in een heerlijke zoet-zuur-pittige saus zijn echt verslavend lekker. Serveer ze met rijst, bij een stamppot, bij frietjes of als borrelhapje.

Ga naar het recept van de kip gehaktballetjes in zoet-pittige sinaasappelsaus:

Vrijdag: spinazie stamppot met feta gehaktbal

spinazie stamppot met feta gehaktbal

Deze spinazie stamppot of eigenlijk meer de feta gehaktbal is momenteel grote favoriet van onze oudste dochter. Uiteraard mag een gekookt eitje bij spinazie ook niet ontbreken.

Ga naar het recept van de spinazie stamppot met feta gehaktbal:

Zaterdag: lasagne met gehakt en bechamelsaus

lasagne met gehakt en bechamelsaus

Start je weekend goed met een schaal heerlijke dampende lasagne met gehakt en zelfgemaakte bechamelsaus. Serveer er olijven, stokbroodje en/of een salade bij en je hebt echt een waardige restaurant maaltijd πŸ™‚

Ga naar het recept van de lasagne met gehakt en bechamelsaus:

Zondag: Italiaanse hamburger met kruidige ketchup

Italiaanse hamburger met pesto, kruidige ketchup en mozzarella

Deze Italiaanse hamburger met kruidige ketchup is ontzettend simpel om te maken. Naast kruidige ketchup gaat er ook nog pesto en mozzarella op de burger. Serveer er frietjes bij om het feestje compleet te maken.

Ga naar het recept van de Italiaanse hamburger met kruidige ketchup:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.