Familie over de Kook weekmenu 25-2023

Familie over de Kook weekmenu 25-2023

Familie over de Kook weekmenu 25-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: broodje Griekse hotdogs met feta yoghurtsaus, stokbrood met kaas en tomaat uit de oven, salade met gegrilde kip en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: penne in tomaten-kruidenroomkaas saus

familie over de kook weekmenu 25-2023: penne in tomaten kruidenroomkaas saus

Kan je niet kiezen of je een pasta in tomatensaus of roomsaus wilt maken? Maak dan gewoon deze super lekkere penne in tomaten-kruidenroomkaas saus klaar. Probleem opgelost!

Ga naar het recept van de penne in tomaten-kruidenroomkaas saus:

Dinsdag: kip ketjap met rijst en pindasaus

Familie over de Kook weekmenu 25-2023

Met deze kip ketjap geserveerd met kruidige rijst en zelfgemaakte pindasaus zet je echt een heerlijke avondmaaltijd op tafel. Een gerecht waar het hele gezin van zal gaan smullen.

Ga naar het recept van de kip ketjap met rijst en pindasaus:

Woensdag: Chinese kip met rijst

Familie over de Kook weekmenu 25-2023 Chinese kip met rijst

Deze Chinese kip is zowel zoet als pittig tegelijk. Een combinatie die ik persoonlijk mega lekker vind. De frisse paksoi en bosui maken dit gerecht helemaal af.

Ga naar het recept van de Chinese kip met rijst:

Donderdag: salade met gegrilde kip en honing mosterdsaus

Familie over de Kook weekmenu 25-2023

Deze salade met gegrilde kip en honing mosterdsaus is extra lekker met zelfgebakken croutons. Een ideale avondmaaltijd voor als het heel warm is. En dat is het momenteelโ€ฆ..wat een hitte!

Ga naar het recept van de salade met gegrilde kip en honing mosterdsaus:

Vrijdag: stokbrood met kaas en tomaat uit de oven

stokbrood met kaas en tomaat uit de oven

Heb je niet zoveel honger of gewoon geen zin om lang in de keuken te staan? Wil je wel iets lekkers eten? Maak dan dit stokbrood met kaas, tomaat en specerijen uit de oven. Dit is echt smullen!

Ga naar het recept van het stokbrood met kaas en tomaat uit de oven:

Zaterdag: burgers met gebakken uien en kruidenolie

burgers met gebakken uien en kruidenolie

Bij burgers denk je al snel dat het mega ongezond is. Dat hoeft natuurlijk niet. Vervang het witte broodje door een volkoren broodje, de volvette kaas door een 30+ kaas en de volvette mayo voor een light versie. Al kan je op de foto zien dat ik meestal wel voor de ongezonde variant ga ๐Ÿ˜‰

Ga naar het recept van de burgers met gebakken uien en kruidenolie:

Zondag: Griekse hotdogs met feta yoghurtdip

Griekse hotdogs met feta yoghurtsaus

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 25-2023 af met deze waanzinnig lekkere Griekse hotdogs met feta-yoghurtdip. Wees wel gewaarschuwd….dit wil je voortaan ieder weekend eten ๐Ÿ™‚

Ga naar het recept van de Griekse hotdogs met feta-yoghurtdip:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken