Familie over de Kook weekmenu 21-2023

Familie over de Kook weekmenu 21-2023

Familie over de Kook weekmenu 21-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: wraps met kruidig gehakt uit de oven, Surinaamse nasi, broodje kip-prei salade en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: Surinaamse nasi

Surinaamse nasi met kip en pindasaus

Deze Surinaamse nasi is echt een grote favoriet hier thuis. Wat is deze nasi toch een waar smaakbommetje om te eten. Heerlijk met komkommer in zuur en (zelfgemaakte) pindasaus.

Ga naar het recept van de Surinaamse nasi:

Dinsdag: pasta met paprika en champignons

pasta met paprika en champignons

Een gezonde en makkelijke avondmaaltijd voor het hele gezin.ย Serveer deze pasta met geraspte kaas naar keuze. Ik persoonlijk vind deze pasta erg lekker met extra belegen kaas. Maar mozzarella of Grana Padano kan natuurlijk ook.

Ga naar het recept van de pasta met paprika en champignons:

Woensdag: broodje met kip-prei salade

kip prei salade

Op woensdag hebben wij regelmatig een “brood avond”. Nu is dat gelukkig geen straf wanneer je iets lekkers maakt voor op brood. Bijvoorbeeld deze zelfgemaakte kip-preisalade.

Ga naar het recept van de kip-prei salade:

Donderdag: Italiaanse andijviestamppot met salami

familie-over-de-kook-weekmenu-21-2023: Italiaanse andijviestamppot met salami

Deze Italiaanse andijviestamppot met salami, olijven en zongedroogde tomaat is echt een zomerse stamppot. Ik ga eerlijk bekennen dat ik hem persoonlijk niet zo lekker vind maar manlief en Beaudine (onze oudste) vinden deze stamppot weer wel super lekker.

Ga naar het recept van de Italiaanse andijviestamppot met salami:

Vrijdag: wraps met kruidig gehakt uit de oven

wraps met kruidig gehakt uit de oven

Start je weekend super lekker en maak deze wraps met kruidig gehakt uit de oven. Super lekker met een fris-kruidige yoghurtdip, sla en tortillachips. Dit is echt smullen geblazen!

Ga naar het recept van de wraps met kruidig gehakt uit de oven:

Zaterdag: pastasalade met gegrilde kip en pesto

familie-over-de-kook-weekmenu-21-2023 pastasalade met pesto en gegrilde kip

Wanneer het mooi weer is eten wij graag deze pastasalade met pesto en gegrilde kip. De pastasalade is zowel lauwwarm als koud lekker.

Ga naar het recept van de pastasalade met gegrilde kip en pesto:

Zondag: patatje stoofvlees

familie-over-de-kook-weekmenu-21-2023: patatje stoofvlees

We eindigen het Familie over de Kook weekmenu 21-2023 met dit waanzinnig lekkere patatje stoofvlees. Als je dit gaat maken, geef effe een seintje….dan komen wij wel proeven ๐Ÿ˜‰

Ga naar het recept van het patatje stoofvlees:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken