Familie over de Kook weekmenu 16-2023

Familie over de Kook weekmenu 16-2023

Familie over de Kook weekmenu 16-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: Pita met Grieks gehakt, Thaise noedelsalade met pittige kip, vegetarische stoof met sperziebonen en aardappel en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: bami ketjap met gehakt

bami ketjap met gehakt en roerei

Deze bami ketjap met gehakt staat al een aantal jaren op Familie over de Kook en wordt hier thuis nog zeer regelmatig gegeten. Dat zegt dus wel wat πŸ™‚ Heerlijk met roerei of gebakken ei erbij.

Ga naar het recept van de bami ketjap met gehakt:

Dinsdag: vegetarische stoof met sperziebonen en aardappel

vega stoof met sperziebonen en aardappel

Vegetarische stoof met sperziebonen en aardappel. Een kruidige stoof die je zintuigen laat prikken. Serveer er eventueel een gekookt eitje, frisse yoghurt dip en (volkoren) pita’s bij.

Ga naar het recept van de vegetarische stoof met sperziebonen en aardappel:

Woensdag: Pita met Grieks gehakt

Pita met Griekse gehakt en salade

Woensdag is gehaktdag toch? Maak ipv gehaktballen eens deze goedgevulde pita’s met Grieks gehakt en een simpele Griekse salade. Serveer eventueel gebakken krieltjes of frietjes erbij.

Ga naar het recept van de Pita met Grieks gehakt:

Donderdag: volkoren pasta met kip in tomatensaus

Familie over de Kook weekmenu 16-2023: volkoren pasta met kip in tomatensaus

Gezond eten lastig? Nee hoor! Deze volkoren pasta met kip in tomatensaus is gezond, lekker Γ©n heel snel te bereiden. Serveer er gegrilde groenten of een salade bij. Ook lekker is om een zak Italiaanse roerbakgroente toe te voegen.

Ga naar het recept van de volkoren pasta met kip in tomatensaus:

Vrijdag: Thaise noedelsalade

Thaise noedelsalade met pittige kip

Thaise noedelsalade met pittige kip. Deze salade bewijst dat salades eten echt totaal geen straf is. De heerlijke pittige “Thaise dressing” zorgt voor zo’n smaakexplosie in je mond.

Ga naar het recept van de Thaise noedelsalade met pittige kip:

Zaterdag: kipburger met mango salsa

Familie over de Kook weekmenu 16-2023: kipburger met mangosalsa

Yum! deze kipburger met mangosalsa en frisse limoenmayonaise is echt zomer op je bord. De mangosalsa is overigens ook heerlijk als “side salad” tijdens een bbq.

Ga naar het recept van de kipburger met mangosalsa:

Zondag: Turkse krieltjes ovenschotel met sucuk

Familie over de Kook weekmenu 16-2023: Turkse krieltjes ovenschotel

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 16-2023 af met deze verrukkelijke Turkse krieltjes ovenschotel met sucuk. Een soort van kapsalon maar dan anders πŸ™‚

Ga naar het recept van de Turkse krieltjes ovenschotel met sucuk.

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken