Familie over de Kook weekmenu 13-2023

Familie over de Kook weekmenu 13-2023

Familie over de Kook weekmenu 13-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: krieltjes traybake met kruidige kip, Aziatische kip met kruidige rijst, Mexicaanse hotdogs en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: Chinese wok

Chinese wok met kip en wokgroente

Als je snel een gezonde avondmaaltijd op tafel wilt zetten, dan zou je zeker een keertje deze Chinese wok met kip, groenten en rijst kunnen proberen.

Ga naar het recept van de Chinese wok:

Dinsdag: prei stamppot met kip ketjap

prei stamppot met kip ketjap

Een weekmenu zonder stamppot kan natuurlijk niet. Deze prei stamppot met kip ketjap is weer eens een andere manier van stamppot eten. TIP: de kip ketjap is ook erg lekker in een wrap of gebruik als topping om loaded fries te maken.

Ga naar het recept van de prei stamppot met kip ketjap:

Woensdag: krieltjes traybake met kruidige kip

traybake met krieltjes en gekruide kip

Behalve bistro krieltjes en kruidige kip gebruik ik ook nog champignons, courgette en paprika. Helemaal ongezond is deze traybake dus niet. Serveer er pesto of een pesto-mayonaise bij.

Ga naar het recept van de krieltjes traybake met kruidige kip:

Donderdag: Aziatische kip met kruidige rijst

familie over de kook weekmenu 13-2023: Aziatische kip

De Aziatische kip breng je heerlijk op smaak met knoflook, sambal, ketjap, chilisaus en verse gember. Serveer de kip met kruidige rijst of eventueel met noedels. Je kunt er ook een salade van maken. Aan jou de keuze!

Ga naar het recept van de Aziatische kip met kruidige rijst:

Vrijdag: Mexicaanse hotdogs

familie over de kook weekmenu 13-2023: Mexicaanse hotdogs

Start je weekend goed en maak deze mega lekkere Mexicaanse hotdogs met frisse salsa en pittige sriracha mayonaise. Serveer er tortillachips of frietjes bij voor een complete avondmaaltijd.

Ga naar het recept van de Mexicaanse hotdogs:

Zaterdag: krieltjes ovenschotel met aubergine en courgette

familie over de kook weekmenu 13-2023

Deze krieltjes ovenschotel met aubergine en courgette is echt zo ontzettend lekker. De feta en simpele kruidensalsa maken deze ovenschotel tot een echt smaakfeestje in je mond.

Ga naar het recept van de krieltjes ovenschotel met aubergine en courgette:

Zondag: wraps met gehakt in tomatensaus

familie over de kook weekmenu 13-2023: Wraps met gehakt in tomatensaus

Het laatste recept in het Familie over de Kook weekmenu 13-2023 overzicht zijn deze heerlijk goedgevulde wraps met gehakt in tomatensaus. Deze wraps zijn ook ideaal om veel groenten in te verwerken.

Ga naar het recept van de wraps met gehakt in tomatensaus:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken