Familie over de Kook weekmenu 42-2023

Familie over de Kook weekmenu 42-2023

Familie over de Kook weekmenu 42-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: bloemkool stamppot met pittige gehaktballetjes, ham prei salade met ei, spaghetti in tomatensaus met harissa en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: bloemkool stamppot met pittige gehaktballetjes

bloemkoolstamppot met pittige gehaktballetjes

Begin je week (redelijk) gezond en super lekker! De romige bloemkoolstamppot in combinatie met de pittige gehaktballetjes is echt smullen geblazen. Uiteraard zijn de gehaktballetjes ook lekker bij een andere stamppot.

Ga naar het recept van de bloemkoolstamppot met pittige gehaktballetjes:

Dinsdag: gehaktballetje in chipotle pindasaus met rijst

gehaktballetjes in chipotle pindasaus

We blijven nog even in de gehaktballetjes maar dan in een super lekkere romige en ietwat pittige chipotle pindasaus. Serveer de gehaktballetjes met rijst, noedels of bij frietjes als het iets ongezonder mag zijn ๐Ÿ™‚

Ga naar het recept van de gehaktballetjes in chipotle pindasaus:

Woensdag: ham prei salade met ei

ham prei salade met ei

Deze ham prei salade is natuurlijk niet een complete avondmaaltijd maar dit kan het wel worden als je het op een broodje serveert met extra plakjes gekookte ei en sla. Serveer er eventueel nog een kom soep bij.

Ga naar het recept van de ham-prei salade met ei:

Donderdag: gezonde roerbak met paprika en paksoi

familie over de kook weekmenu 42-2023

Snel, simpel en ontzettend gezond! Deze roerbak met paprika en paksoi breng je op smaak met een kruidige zelfgemaakte woksaus. Klaar binnen 30 minuten.

Ga naar het recept van de gezonde roerbak met paprika en paksoi:

Vrijdag: spaghetti in tomatensaus met harissa

familie over de kook weekmenu 42-2023

Vrijdagavond pizza avond? Nope! Dit keer is vrijdagavond pasta avond ๐Ÿ™‚ Deze spaghetti in tomatensaus met harissa staat binnen een half uurtje al op tafel. Dat is nog eens prettig je weekend beginnen.

Ga naar het recept van de spaghetti in tomatensaus met harissa:

Zaterdag: Thaise kip met kruidige rijst

Yum! Deze Thaise kip met kruidige rijst eten wij thuis echt ontzettend graag. Heerlijk met komkommer en wortel in zuur erbij.

Ga naar het recept van de Thaise kip met kruidige rijst:

Zondag: Bami met kip ketjap

familie over de kook weekmenu 42-2023

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 42-2023 af met deze gezonde รฉn heerlijke bami met kip ketjap en roerbakgroenten. Helemaal lekker is deze maaltijd met een gebakken erbij.

Ga naar het recept van de bami met kip ketjap:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken