Familie over de Kook weekmenu 1-2023

Familie over de Kook weekmenu 1-2023

Familie over de Kook weekmenu 1-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan een heerlijke hutspot, macaroni met Smac, een zalige pompoensoep en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: Hutspot met kaas gehaktballen

hutspot met kaas gehaktballen

Wanneer het koud en guur buiten is dan wil je gewoon een lekkere voedzame warme maaltijd eten. Deze hutspot met kaas gehaktballen gaat er bij ons altijd goed in.

Ga naar het recept van de hutspot met kaas gehaktballen:

Dinsdag: Krieltjes traybake met spruitjes en wortel

Traybake met spruitjes en wortel

Wil je een snelle, simpele, gezonde maar bovenal lekkere avondmaaltijd op tafel zetten. Dan kan ik je deze krieltjes traybake met spruitjes en wortel echt aanbevelen.

Ga naar het recept van de krieltjes traybake met spruitjes en wortel:

Woensdag: Pompoensoep met wortel en rode curry

pompoensoep met wortel en rode curry

Deze pompoensoep met wortel en rode curry is een heerlijk verwarmende soep. Het bevat ook nog de nodige vitamientjes en dat kunnen we wel gebruiken in de winter. Serveer bij de pompoensoep eventueel heerlijke kaas twisters met tapenade.

Ga naar het recept van de pompoensoep met wortel en rode curry:

Donderdag: Macaroni met Smac ovenschotel

macaroni ovenschotel met smac

Smac is super ouderwets maar wij vinden Smac in deze macaroni erg lekker. Je moet alleen niet ruiken aan het blikje want eerlijk is eerlijk….het ruikt wel een een beetje naar kattenvoer. Wil je liever geen Smac gebruiken? Dan kan je dit prima vervangen voor hamblokjes.

Ga naar het recept van de macaroni met Smac ovenschotel:

Vrijdag: Turkse pizza wraps

Turkse pizza wraps

Wil je fastfood maar wil je niet de deur uit? Deze Turkse pizza wraps zijn super simpel en snel te bereiden. Ze zijn ook nog eens waanzinnig lekker. Maken dus!

Ga naar het recept van de Turkse pizza wraps:

Zaterdag: Chinees stoofvlees met five spice kruiden

Deze stoof laat echt al je smaakpapillen prikkelen. Laat in het weekend je huis heerlijk geuren en geniet van deze super lekkere stoof. Serveer de stoof met rijst of patatjes.

Ga naar het recept van Chinees stoofvlees met five spice kruiden:

Zondag: Aziatisch gehakt met kruidige rijst

Aziatisch gehakt

Dit recept is zeker geen authentiek Aziatisch gerecht. De smaken daarentegen zijn wel degelijk op de Aziatische keuken geïnspireerd. Dit gerecht is echt een smaakbommetje.

Ga naar het recept van het Aziatisch gehakt met kruidige rijst:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.