5 lekkere pasta recepten + toffe win-actie

5 lekkere pasta recepten + toffe win-actie

Er staan inmiddels behoorlijk veel pasta recepten op Familie over de Kook. De Italiaanse keuken is dan ook één van onze favoriete keukens. Het voordeel van pasta maken is dat het vaak helemaal niet zoveel tijd kost en het altijd super lekker is. Tegenwoordig heb ik zelf een pastamachine en daar ben ik toch zoooooo blij mee. Er gaat echt niets boven zelfgemaakte pasta. Helaas kost het dan wel iets meer tijd om te maken, dus ook ik gebruik nog steeds regelmatig gedroogde varianten. Onze kinderen zijn ook gek van pasta en vooral Beaudine maak ik altijd erg gelukkig als dit op het menu staat. Amaranthe eet het liefste haar pasta zonder saus, dus dat laat ik tegenwoordig maar. Liever dat ze iets eet dan dat ze niets eet.

Vandaag laten wij onze 5 favoriete pasta gerechten van de blog zien en onderaan het artikel zie je de win-actie die wij samengesteld hebben. Mmmmmm en die is lekker!!!

onze 5 favoriete pasta recepten

Pasta met prei, roomsaus en spek

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/pasta-prei-roomsaus-en-spek/” target=”_blank”]

Pasta met tonijn en spinazie

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/pasta-tonijn-en-spinazie-30-minuten-op-tafel/” target=”_blank”]

Pasta ovenschotel met kip en spinazie

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/pasta-ovenschotel-spinazie-en-kip/” target=”_blank”]

Pasta met zelfgemaakte pesto

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/pasta-zelfgemaakte-pesto/” target=”_blank”]

Pasta met Italiaanse stoofschotel/pastasaus

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/italiaanse-stoofschotel-met-sukade-en-rode-wijn/” target=”_blank”]

Win een super lekker Familie over de Kook pasta pakket

Omdat wij het ontzettend leuk vinden om mensen thuis heerlijk te laten koken, hebben wij een super lekker pasta pakket samengesteld. Die wil jij wel winnen toch? Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel: Like de Familie over de Kook Facebookpagina (als je dit nog niet gedaan hebt) Tag je maatje voor wie jij een heerlijk pasta gerecht wilt klaarmaken als je dit super lekkere pakket wint

5 lekkere pasta recepten inclusief win-actie met ook glutenvrije pasta producten.
Hier kan je wel iets lekkers mee maken toch 🙂 Er zitten ook een aantal glutenvrije producten in van Urtekram* waaronder 2 pakken lasagne bladen, 2 pakjes spaghetti, heerlijke kruiden en olijfolie. Verder zit er in het pakket pasta van Fattoria La Vialla, een Panettone, bruchetta kruiden, een super lekkere tomatenpuree….die gebruik ik zelf regelmatig om pizzasaus mee te maken, truffelmayonaise, Amaretti koekjes en een balsamico azijn.
5 lekkere pasta recepten inclusief win-actie met ook glutenvrije pasta producten.
Yes!!! Zo gaaf om iemand straks heel blij te gaan maken met dit Italiaanse pakket 🙂 Er komen binnenkort nog een paar heerlijke win-acties op Familie over de Kook. Waaronder een pakketje met alleen maar glutenvrije producten.

Heel veel succes! De winnaar wordt 21 januari 2019 bekend gemaakt in dit artikel 🙂

*De producten van Urtekram hebben wij gekregen om weg te mogen geven in het pakket 🙂