Familie over de Kook weekmenu 40-2023

Familie over de Kook weekmenu 40-2023

Familie over de Kook weekmenu 40-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: broodje gezond met gebakken ham, romige tomatensoep, kip kerrie met rijst en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: kip kerrie met rijst

kip kerrie met rijst en boontjes

Je week begint echt heel erg lekker wanneer je deze kip kerrie met rijst en boontjes maakt. Wij eten er graag een gekookt eitje en kroepoek bij.

Ga naar het recept van de kip kerrie met rijst:

Dinsdag: traybake met bietjes en wortel

Yum! Een van mijn favoriete traybake recepten is deze traybake met bietjes en wortel. De traybake wordt nog lekkerder met verkruimelde feta.

Ga naar het recept van de traybake met bietjes en wortel:

Woensdag: broodje gezond met gebakken ham

broodje gezond met gebakken ham

Dit broodje gezond met gebakken ham is een broodje wat wij momenteel heel vaak en graag eten. Het broodje is oprecht best gezond en wordt nog lekkerder met light mayo en sambal oelek.

Ga naar het recept van het broodje gezond met gebakken ham:

Donderdag: vegetarische pasta met spinazie

familie-over-de-kook-weekmenu-40-2023

Een bord/kom comfort food is deze vegetarische pasta met spinazie en bechamelsaus absoluut. Ik kan hier echt enorm van genieten en hopelijk doe jij dat ook.

Ga naar het recept van de vegetarische pasta met spinazie:

Vrijdag: romige tomatensoep

romige tomatensoep basisrecept

Bij ons staat er tegenwoordige iedere week wel een soep recept op het menu. Deze romige tomatensoep met verse tomaten is zeker een favoriet bij ons thuis.

Ga naar het recept van de romige tomatensoep:

Zaterdag: macaroni ovenschotel met Smac

familie-over-de-kook-weekmenu-40-2023

De boodschappen zijn tegenwoordig echt zo ontzettend duur! Gelukkig kan je redelijk low budget nog steeds lekker eten. Deze macaroni ovenschotel met Smac gaat je dat hopelijk bewijzen.

Ga naar het recept van de macaroni ovenschotel met Smac:

Zondag: wraps met gehakt en tomatensaus ovenschotel

familie-over-de-kook-weekmenu-40-2023

We sluiten het Familie over Kook weekmenu 40-2023 af met deze ontzettend lekkere wraps gevuld met kruidig gehakt in tomatensaus en natuurlijk lekker veel kaas. Als dit niet smullen is, dan weet ik het ook niet meer πŸ™‚

Ga naar het recept van de wraps met gehakt in tomatensaus ovenschotel:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken