Familie over de Kook weekmenu 11-2023

Familie over de Kook weekmenu 11-2023

Familie over de Kook weekmenu 11-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: een hartige taart met shoarma en prei, Chinese tomatensoep, een pizza met pikante kip en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: bloemkoolstamppot met gehaktballetjes in kerriesaus

bloemkoolstamppot met gehaktballetjes in kerriesaus

Deze bloemkoolstamppot met gehaktballetjes in kerriesaus is echt soooooo good. Nu lust niet iedereen graag bloemkool dus gebruik gerust een andere groente voor de stamppot. Even een tip….deze gehaktballetjes zijn ook erg lekker bij patat met mayo ๐Ÿ˜‰

Ga naar het recept van de bloemkoolstamppot met gehaktballetjes in kerriesaus:

Dinsdag: hartige taart met shoarma en prei

hartige taart met shoarma en prei

Wil je een keertje enigszins gezond zondigen, maak dan deze hartige taart met shoarma en prei. Naast prei gebruik ik ook nog paprika. De roomkaas en enorme hoeveelheid geraspte kaas tellen we qua calorieรซn maar eventjes niet mee.

Ga naar het recept van de hartige taart met shoarma en prei:

Woensdag: sperziebonen stamppot met gebakken rookworst

sperziebonen stamppot met rookworst

In plaats van een rookworst te wellen in heet water kan je een rookworst ook lekker bakken in een koekenpan. Voeg specerijen toe en je hebt echt een heerlijk gerecht. Dit keer heb ik de rookworst gebakken voor bij een sperziebonen stamppot.

Ga naar het recept van de sperziebonen stamppot met rookworst:

Donderdag: ijsbergsla stamppot met Mexicaanse gehaktballetjes

ijsbergsla stamppot met Mexicaanse gehaktballetjes en tortilla chips

Deze ijsbergsla stamppot met Mexicaanse gehaktballetjes eten wij meestal in de zomer maar wanneer het zo grauw buiten is dan is het ook wel erg fijn om de zomer eventjes naar binnen te halen.

Serveer eventueel als extra een beetje tortilla chips erbij. Niet per se gezond maar wel heul erg lekker!

Ga naar het recept van de ijsbergsla stamppot met Mexicaanse gehaktballetjes:

Vrijdag: Chinese tomatensoep met gehaktballetjes

7x tomatensoep recepten

Deze goedgevulde Chinese tomatensoep met gehaktballetjes is een heerlijk begin van je weekend. Serveer er eventueel zelfgemaakte kaasvlinders bij.

Ga naar het recept van de Chinese tomatensoep met gehaktballetjes:

Zaterdag: pizza met pikante kip

pizza met pikante kip

Ik gebruik op deze pizza met pikante kip 3 soorten kaas. Namelijk cheddar, extra belegen kaas en mozzarella. Alleen dat idee al laat je toch watertanden ๐Ÿ™‚ Je kan zelf pizzadeeg maken maar je kunt natuurlijk ook prima kant en klaar pizzadeeg gebruiken.

Ga naar het recept van de pizza met pikante kip:

Zondag: gehaktballetjes met pindasaus en rijst

gehaktballetjes met pindasaus en rijst

Het laatste recept van het Familie over de Kook weekmenu 11-2023 zijn deze mega lekkere gehaktballetjes in pindasaus met rijst. Liever geen rijst? Serveer de balletjes eventueel met noedels, gebakken aardappeltjes of……duh….frietjes!

Ga naar het recept van de gehaktballetjes in pindasaus met rijst:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken