Cabanaz servies: daar wordt je vrolijk van (winactie)

Cabanaz servies: daar wordt je vrolijk van (winactie)

Cabanaz servies, dat is echt servies waar je vrolijk van wordt! Als je ons langer volgt, dan kan het je niet ontgaan zijn dat wij meestal servies van dit merk gebruik voor onze foto’s. Vorig jaar hebben wij van Cabanaz een aantal borden, schalen en mokken opgestuurd gekregen om te gebruiken voor onze foto’s. Wij werden echt zo blij van alle kleurtjes, dat we inmiddels zelf ook een aantal producten gekocht heb. (bij Loods5 hebben ze heel veel op voorraad van dit merk)

Omdat wij zelf dus super enthousiast zijn over dit merk, hebben we de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of Cabanaz het leuk vind om een tweetal sets weg te geven op Familie over de Kook. Gelukkig vonden zij dit zelf ook een heel erg leuk idee. Vandaag mogen wij dus twee onwijs toffe Cabanaz servies sets verloten.

Cabanaz retro servies

Cabanaz is het merk voor retro en stijlvolle keuken- en woonaccessoires. De collectie biedt een gevarieerd assortiment handige producten met de herkenbare vintage uitstraling. Leuk om te verzamelen en te combineren. Deze stijlvolle retro hebbedingen mogen uiteraard niet ontbreken in jouw interieur

Bovenstaande tekst staat op de site van Cabanaz en ik kan me daar alleen maar bij aansluiten. Als je eenmaal een paar producten heb, dan wil je inderdaad steeds meer je collectie uitbreiden. Waar ik vroeger alles in dezelfde kleur wilde hebben, is dit servies juist leuk om in verschillende kleuren te hebben. Dus niet 4 dezelfde kleur borden, mokken of soepkommen. Nee, gebruik juist de verschillende kleuren door elkaar.

Cabanaz servies winactie

Tadaaaaaaaa onderstaande sets mogen we dus gaan verloten op Familie over de Kook!!! Wat “moet” (je moet natuurlijk niets πŸ˜‰ ) doen om kans te maken:

Cabanaz servies

SET 1: deze set bestaat uit 1 langwerpige voorraad pot (haal de deksel eraf en je hebt een pastapot), 1 koektrommel (kan ook prima als saladekom gebruikt worden) 1 thee/koffie/waterkan, 1 servethouder en 2 mokken.

vrolijke kleurtjes met dit Cabanaz servies

SET 2: set 2 bestaat uit 4 borden, 1 grote schaal, 4 mokken en 4 eierdopjes

  • Like het bericht op onze Facebook en/of Instagram pagina
  • Vertel ons welke set jij graag zou willen winnen
  • Tag iemand met wie jij wilt gaan eten van het nieuwe servies

De winnaars worden zondag 16 augustus 2020 bekend gemaakt. De pakketten kunnen alleen binnen Nederland verstuurd worden.

Hopelijk wordt jij net zo vrolijk van deze kleurtjes als wij dat worden πŸ™‚

Een paar recepten met het vrolijke gekleurde servies

*als je op de foto klikt, ga je naar het desbetreffende recept*

Mexicaanse gehaktballetjes in salsa saus
andijviestamppot met ras el hanout
taco salade met kruidig gehakt
broodje pulled chicken met avocado, komkommer en rode ui
Cabanaz servies: daar wordt je vrolijk van (winactie)

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook of Instagram. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken