5 x paastoetjes met advocaat

5 x paastoetjes met advocaat

5 x paastoetjes met advocaat. De paastoetjes zijn overigens ook heerlijk als onderdeel van een uitgebreid paasontbijt of paasbrunch.

Lekkere paastoetjes met advocaat

Hoor jij ook bij de mensen die Pasen alleen maar associeert met eieren zoeken en te veel chocolade eten? Dan wordt het tijd om je horizon te verbreden ๐Ÿ˜‰ Want wat is er nou lekkerder dan een heerlijk toetje tijdens een uitgebreid paasontbijt of paasbrunch?

Maar welk “toetje” kies je dan? Wat dacht je bijvoorbeeld van een trifle met advocaat en mergpijpjes, cupcakes met advocaat of een trifle met aardbeien en advocaat? Ook leuk om te maken zijn gevulde chocolade eieren of een zalige tiramisu met bokkenpootjes.

Het fijne van de gerechten is dat je ze van tevoren kunt maken. Daardoor heb je alle tijd om te genieten van het gezelschap en misschien zelfs nog een eitje te verstoppen voor de kleintjes.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en verras jezelf en anderen met een heerlijk “paastoetje”

Tiramisu met bokkenpootjes en advocaat

Deze tiramisu met bokkenpootjes en advocaat is weer eens wat anders dan de normale variant. Als het geen Pasen is kan je overigens heel makkelijk de paaseieren vervangen voor bijvoorbeeld geraspte chocolade. Zo kan je het hele jaar genieten van deze tiramisu.

Ga naar het recept van de tiramisu met bokkenpootjes en advocaat:

Trifle met advocaat en mergpijpjes

trifle met advocaat, mergpijpjes en bokkenpootjes

Alleen bovenstaande titel โ€œtrifle met advocaat, mergpijpjes en bokkenpootjesโ€ doet het water toch in je mond lopen. Krokant, romig, zoet, bitter….mmmmmm dit wil je gewoon echt een keertje gegeten hebben. Vervang voor de kids eventueel de advocaat voor gele vla.

Ga naar het recept van de trifle met advocaat en mergpijpjes:

Gevulde chocolade eieren

5 x lekkere paastoetjes

Vroeger maakte ik met de kinderen altijd deze gevulde chocolade eieren. Behalve dat ze ontzettend lekker zijn vinden kinderen dit ook ontzettend leuk om te maken. Ik zeg bewust kinderen…..zelf heb ik namelijk niet zoveel geduld voor dit klusje.

Het recept is eigenlijk…. vanwege de kids met lemon curd….. maar met een toef advocaat kan jij als volwassenen er ook van genieten ๐Ÿ™‚

Ga naar het recept van de gevulde chocolade eieren:

Cupcakes met advocaat

Advocaat en Pasen gaan wat mij betreft echt hand in hand samen ๐Ÿ™‚ De advocaat is zeker niet te overheersend in de cupcake maar geeft juist een subtiele smaak. Door de glazuur met advocaat eroverheen te doen, krijg je wel echt een goede advocaat smaak. 

Ga naar het recept van de cupcakes met advocaat:

Trifle met aardbeien en advocaat

5 paastoetjes met advocaat

Het laatste recept in het overzicht van 5 paastoetjes met advocaat en wat voor รฉรฉn! Deze trifle met aardbeien, cake en romige advocaat crรจme is echt zoooooo lekker! Nog een groot voordeel is dat je dit toetje in ongeveer 10 minuutjes al klaarmaakt.

ga naar het recept van de trifle met aardbeien en advocaat:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken