Familie over de Kook weekmenu 46-2023

Familie over de Kook weekmenu 46-2023

Familie over de Kook weekmenu 46-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: vegetarische kip in zwarte pepersaus en noedels, hutspot met zoet-pittige gehaktballetjes, vegetarische traybake en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: vegetarische traybake

vegetarische traybake

Deze vegetarische traybake met aardappel, paprika, courgette, rucola en feta wordt nog veel lekkerder met een romige knoflookmayonaise.

Ga naar het recept van de vegetarische traybake:

Dinsdag: prei stamppot met kip ketjap

prei stamppot met kip ketjap

Yum! Prei een saaie groente? Echt niet! Deze prei stamppot met kip ketjap is echt alles behalve saai te noemen. TIP: ook lekker is om kruidenroomkaas door de stamppot te gebruiken in plaats van boter en melk.

Ga naar het recept van de prei stamppot met kip ketjap:

Woensdag: Thaise kip met kruidige rijst

thaise kip met kruidige rijst

Een gerecht wat hier bijna wekelijks wel op tafel staat is deze Thaise kip met kruidige rijst. Soms eten wij het met zuur erbij, soms met boontjes en soms met roerbakgroenten. Helaas mag ik het eitje niet meer eten maar dat is wel echt heel erg lekker erbij.

Ga naar het recept van de Thaise kip met kruidige rijst:

Donderdag: hutspot met zoet-pittige gehaktballetjes

Nu het buiten grauw, nat en koud is kan je jezelf gelukkig s’ avonds opwarmen met een heerlijke stamppot. Deze hutspot met zoet-pittige gehaktballetjes doet dat zeker.

Ga naar het recept van de hutspot met zoet-pittige gehaktballetjes:

Vrijdag: vegetarische kip in zwarte pepersaus en noedels

vegetarische kip in zwarte pepersaus met noedels

Voortaan ga je niet meer afhalen op vrijdagavond maar maak je gewoon zelf deze heerlijke vegetarische kip in zwarte pepersaus met noedels klaar. Snel, simpel, gezond รฉn ontzettend lekker!

Ga naar het recept van de vegetarische kip in zwarte pepersaus:

Zaterdag: romige rijst ovenschotel met broccoli en prei

romige rijst ovenschotel met broccoli

Dit is echt een bordje comfort food maar dan nog best gezond ๐Ÿ˜‰ Deze romige rijst ovenschotel met broccoli en prei wordt overgoten met een heerlijke kerrie-bechamelsaus en geraspte kaas. Smullen maar!

Ga naar het recept van de romige rijst ovenschotel met broccoli en prei:

Zondag: pizza met courgette en champignons

pizza met courgette en champignons

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 46-2023 af met een makkelijke zondag. Ik gebruik voor deze pizza namelijk gewoon kant en klaar deeg. Het enige wat jezelf nog hoeft te doen is de champignons en courgette te snijden en de pizza te belegen. Uiteraard voeg ik nog wel heerlijke specerijen toe.

Ga naar het recept van de pizza met courgette en champignons:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken