Familie over de Kook weekmenu 36-2024. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.
Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.
Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin
Deze week kan er bij jou op tafel staan: pastasalade met pesto en kip, bami met gehakt en pindasaus, stoofvlees in ketjap saus en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.
Maandag: bami met gehakt en pindasaus
We starten de week met een super lekkere bami met gehakt en pindasaus. Snel, simpel en zonder stress zet je deze avondmaaltijd op tafel.
Ga naar het recept van de bami met gehakt en pindasaus:
Dinsdag: rauwe andijviestamppot met blokjes kaas
Het voordeel van een stamppot maken is dat het altijd simpel en snel te bereiden is.Β Deze rauwe andijviestamppot met blokjes kaas en rookworst staat dan ook zeer regelmatig bij ons op tafel.
Ga naar het recept van de rauwe andijviestamppot met blokjes kaas:
Woensdag: romige spaghetti met prei en tonijn
Deze romige spaghetti met prei en tonijn is wat ons betreft echt comfort food op en top. Lekker met een stokbroodje en kruidenroomkaas erbij.
Ga naar het recept van de romige spaghetti met prei en tonijn:
Donderdag: bietenstamppot met gehaktballetjes
De combinatie van de ietwat zoete bietenstamppot met de pittige balletjes is echt heerlijk om te eten. Gelukkig is het ook nog eens mega simpel om deze maaltijd op tafel te toveren.
Ga naar het recept van de bietenstamppot met gehaktballetjes:
Vrijdag: pastasalade met pesto en kip
Met de zomer nog in volle gang, is het tijd om te genieten van een heerlijke goedgevulde pastasalade met pesto en kip.
Ga naar het recept van de pastasalade met pesto en kip:
Zaterdag: spitskoolsalade met spek en ei
Deze heerlijke en frisse salade is een combinatie tussen een coleslaw en een blt salade. Dit is echt zo smullen! Lekker met stokbrood of bij frietjes.
Ga naar het recept van de spitskoolsalade met spek en ei:
Zondag: stoofvlees in ketjap saus
We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 36-2024 af met echt een mega lekker recept. (al zeg ik het zelf π) Namelijk stoofvlees in zoet-pittige ketjap saus. Heerlijk bij frietjes en mayo of bij rijst met groenten.
Ga naar het recept van het stoofvlees in ketjap saus:
Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.