Familie over de Kook weekmenu 36-2023

Familie over de Kook weekmenu 36-2023

Familie over de Kook weekmenu 36-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: hartige taart met andijvie, kip in chilisaus met wokgroenten, patatje stoofvlees en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: bietjes en wortel uit de oven

Start je week snel, simpel en gezond en maak deze heerlijke traybake met bietjes, wortel, verse worst, krieltjes, rucola en feta. Dit allemaal breng je op smaak met heerlijke specerijen en honing.

Ga naar het recept van de bietjes met wortel uit de oven:

Dinsdag: hartige taart met andijvie en paprika

Denk jij bij andijvie alleen maar aan een stamppot? Na het maken van deze hartige taart niet meer! Deze hartige taart met andijvie, paprika en kruidig gehakt is namelijk super lekker.

Ga naar het recept van de hartige taart met andijvie en paprika:

Woensdag: romige tortellini ovenschotel met spinazie

Familie over de Kook weekmenu 36-2023: romige tortellini ovenschotel

Deze tortellini ovenschotel met spinazie is comfort food wat met een half uurtje al bij je op tafel kan staan. Heerlijk met bijvoorbeeld een stukje stokbrood en kruidenroomkaas of maak er een simpele salade caprese bij.

Ga naar het recept van de tortellini ovenschotel met spinazie:

Donderdag: broodje met gebakken tomaat en kipfilet

Familie over de Kook weekmenu 36-2023: broodje met gebakken tomaat en kipfilet

Wij eten regelmatig ‘s avonds ook brood maar dan wel een broodje met iets extra’s. Dit broodje met gebakken tomaat, ui, kipfilet en pittige mayonaise is zo’n “broodje extra”. Serveer er eventueel een kom soep bij.

Ga naar het recept van het broodje met gebakken tomaat en kipfilet:

Vrijdag: kip in chilisaus met wokgroenten

Familie over de Kook weekmenu 36-2023: kip in chilisaus

Heb je niet veel tijd om te koken maar wil je wel lekker en gezond eten? Maak dan eens deze kip in chilisaus met wokgroenten klaar.

Ga naar het recept van de kip in chilisaus met wokgroenten:

Zaterdag: patatje stoofvlees

patatje stoofvlees

Yum!! Alleen bij het zien van deze foto loopt het kwijl alweer uit mijn mond…hopelijk bij jou ook! Je gaat echt spijt krijgen wanneer je deze heerlijke stoof met patat klaarmaakt. Of misschien wel, voortaan wil je dit ieder weekend eten.

Ga naar het recept van het patatje stoofvlees:

Zondag: vegetarische stoof met sperziebonen

vegetarische stoof met sperziebonen

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 36-2023 af met nog een stoof recept. Dit keer een super lekkere vegetarische stoof met sperziebonen en aardappel. Denk aan een soort Surinaamse “roti” maar dan anders.

Ga naar het recept van de vegetarische stoof met sperziebonen:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken