Familie over de Kook weekmenu 32-2023

Familie over de Kook weekmenu 32-2023

Familie over de Kook weekmenu 32-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: gevulde kippendijen met pindasaus, BLT wraps, hete kip ovenschotel en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: kip in kruidige oestersaus

kip in kruidige oestersaus met rijst

Deze kip in kruidige oestersaus is echt zoooooo lekker! Als je hier je week mee start, dan kan je week echt niet meer stuk πŸ™‚

Ga naar het recept van de kip in kruidige oestersaus:

Dinsdag: bloemkool ovenschotel met kaas en spek

bloemkool ovenschotel met spek en kaas

Wanneer je deze bloemkool ovenschotel maakt met kruidige puree, spek en heul veul kaas dan ga je echt smullen. Je moet alleen wel even een paar dagen de weegschaal ontwijken. Anders ga je niet zo blij zijn met dit recept.

Ga naar het recept van de bloemkool ovenschotel met kaas en spek:

Woensdag: Italiaanse bol met pesto-roomkaas en salami

Een broodmaaltijd niet lekker in de avond? Echt wel! Maak gewoon deze heerlijke goedgevulde Italiaanse bol met pesto-roomkaas en salami. Heerlijk ook bij een kom tomatensoep.

Ga naar het recept van de Italiaanse bol met pesto-roomkaas en salami:

Donderdag: BLT wraps

blt wraps

Deze BLT wraps zijn altijd een feestje om te eten. Ze zijn ontzettend simpel en snel te maken en het blijft lekker. Tegenwoordig voeg ik ook vaak nog stukjes gekookte ei toe. Ook erg lekker is om nog stukjes gerookte kip toe te voegen.

Ga naar het recept van de BLT wraps:

Vrijdag: gevulde kippendijen rolletjes met pindasaus

Familie over de Kook weekmenu 32-2023: kippendijen gevuld met pindasaus

Start je weekend heerlijk met deze gevulde kippendijen rolletjes met kruidige pindasaus. Super lekker met rijst en komkommer in zuur.

Ga naar het recept van de gevulde kippendijen rolletjes met pindasaus:

Zaterdag: Chinese bami met prei en ham

Familie over de Kook weekmenu 32-2023: Chinese bami

Veel mensen halen eten af in het weekend. Wij zijn daar geen uitzondering in hoor…..toch kan je heel snel en simpel zelf een Chinese bami maken. Serveer er eventueel kipsate bij en natuurlijk mag de kroepoek ook niet ontbreken.

Ga naar het recept van de Chinese bami:

Zondag: hete kip ovenschotel

hete kip ovenschotel

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 32-2023 af met deze heerlijk hete kip ovenschotel. Dit is kip gegaard in kruidige tomatensaus met bosui en lekker veel geraspte kaas. Wij eten het graag met patat (wat niet) maar met pasta, rijst of brood is het ook erg lekker.

Ga naar het recept van de hete kip ovenschotel:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken