Familie over de Kook weekmenu 31-2023

Familie over de Kook weekmenu 31-2023

Familie over de Kook weekmenu 31-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: burgers met oude kaas, noedelsalade met kruidig gehakt en pindadressing, spinazie stamppot met feta gehaktbal en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: spinazie stamppot met feta gehaktbal

spinazie stamppot met feta gehaktbal

Wat mij betreft kan een stamppot het hele jaar door! Door de feta blijft deze stamppot lekker fris van smaak en is dus prima geschikt voor in de zomer ๐Ÿ™‚

Ga naar het recept van de spinazie stamppot met feta gehaktbal:

Dinsdag: noedelsalade met kruidig gehakt en pindadressing

noedelsalade met kruidig gehakt en pindadressing

Momenteel is deze noedelsalade met kruidig gehakt en pindadressing grote favoriet bij manlief en onze oudste dochter. Vind ik niet erg want deze salade is gezond en simpel te maken.

Ga naar het recept van de noedelsalade met kruidig gehakt en pindadressing:

Woensdag: hartige taart met prei en gehakt

hartige taart met gehakt en prei

Yum! Deze hartige taart met prei en kruidig gehakt is niet heel erg caloriearm maar wel ooooo zoooooo lekker. Sla de weegschaal de volgende dag wel eventjes over ๐Ÿ˜‰

Ga naar het recept van de hartige taart met prei en gehakt:

Donderdag: Surinaamse bami met pindasaus

Familie over de Kook weekmenu 31-2023: Surinaamse bami

Deze Surinaamse bami met pindasaus is echt een super lekkere en simpele avondmaaltijd. Het grappige is dat je deze bami maakt met spaghetti ipv mie. Al kan je natuurlijk ook prima mie gebruiken. Serveer met komkommer in zuur en smullen maar.

Ga naar het recept van de Surinaamse bami met pindasaus:

Vrijdag: pastasalade met pesto en geroosterde tomaten

pastasalade met pesto

Start je weekend gezond รฉn lekker! Deze pastasalade met pesto en geroosterde tomaten is zowel koud als lauwwarm lekker. Serveer eventueel een stokbroodje met kruidenboter bij voor het weekendgevoel.

Ga naar het recept van de pastasalade met pesto en geroosterde tomaten:

Zaterdag: Italiaanse stoofschotel met sukade

Familie over de Kook weekmenu 31-2023

Wanneer je deze Italiaanse stoof aan het maken is ruikt echt heel je huis naar Italiรซ. Het is ook heel lastig om niet gedurende de dag continue even uit de pan te proeven ๐Ÿ˜‰ Hier gaat de pan altijd helemaal schoon!

Ga naar het recept van de Italiaanse stoof van sukade:

Zondag: burgers met oude kaas en burgersaus

burgers met oude kaas en pittige burgersaus

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 31-2023 af met deze super lekkere burger met oude kaas en (pittige) burgersaus. Een goede burger heeft namelijk niet heel veel nodig behalve een paar smaakvolle ingrediรซnten.

Ga naar het recept van de burger met oude kaas en burgersaus:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken