Familie over de Kook weekmenu 29-2023

Familie over de Kook weekmenu 29-2023

Familie over de Kook weekmenu 29-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: stokbrood Caprese met prosciutto, wraps met kruidig gehakt uit de oven, bloemkool ovenschotel met spek en kaas en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: krieltjes ovenschotel met courgette en aubergine

familie over de kook weekmenu

Heb je weinig tijd maar wil je wel lekker en gezond eten? Maak dan absoluut deze heerlijke krieltjes ovenschotel met aubergine, courgette, paprika en verse worst. De ovenschotel wordt nog lekkerder door de kruidige salsa die eroverheen gaat.

Ga naar het recept van de krieltjes ovenschotel met courgette en aubergine:

Dinsdag: prei ovenschotel met salami en bechamelsaus

Familie over de Kook weekmenu 29-2023: prei ovenschotel met salami

Romige aardappelpuree, kruidige bechamelsaus, pittige salami en frisse prei….deze ovenschotel gaat hier thuis altijd helemaal leeg….zo lekker is dit! De vaatwasser is bij wijze van spreken niet eens meer nodig.

Ga naar het recept van de prei ovenschotel met salami en bechamelsaus :

Woensdag: stokbrood Caprese met prosciutto

stokbrood caprese met pesto en prosciutto

Haal Italië naar je eigen huis en maak dit stokbrood met frisse citroen-pesto, mozzarella, tomaat, pijnboompitten, rucola, grana padano én prosciutto….ofwel een luxe stokbroodje Caprese! Als dit niet smullen is?? Dan weet ik het ook niet meer 😉

Ga naar het recept van het stokbrood Caprese met prosciutto:

Donderdag: pasta met geroosterde groenten en chorizo

pasta met geroosterde groenten en chorizo

Gezond en mega smaakvol. Deze pasta met geroosterde groenten en chorizo is echt een heerlijke zomerse avondmaaltijd. Eet de pasta warm, lauwwarm of koud. Het is allemaal lekker!

Ga naar het recept van de pasta met geroosterde groenten en chorizo:

Vrijdag: wraps met kruidig gehakt uit de oven

Deze wraps met kruidig gehakt uit de oven lijken misschien niet zo gezond vanwege de kaas en saus maar dit valt echt reuze mee. Ik gebruik namelijk volkoren wraps en naast gehakt gebruik ik voor de vulling ook nog champignons en paprika’s.

Ga naar het recept van de wraps met kruidig gehakt uit de oven:

Zaterdag: bloemkool ovenschotel met spek en kaas

bloemkool ovenschotel met kaas en spek

Een van mijn favoriete recepten met bloemkool is deze mega lekker ovenschotel. Deze ovenschotel is niet heel erg gezond door de hoeveelheid spek en kaas maar dan sla je maar een weekje de weegschaal over 😉 Dit is een gerecht wat je echt een keertje gegeten “moet” hebben.

Ga naar het recept van de bloemkool ovenschotel met spek en kaas:

Zondag: Mexicaanse lasagne met gehakt en bonen

Familie over de Kook weekmenu 29-2023 : Mexicaanse lasagne

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 29-2023 af met deze mega lekker en redelijk gezonde Mexicaanse lasagne met gehakt en bonen. Helemaal lekker is deze lasagne met extra tortillachips en Mexicaanse dipsaus.

Ga naar het recept van de Mexicaanse lasagne met gehakt en bonen:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken