Familie over de Kook weekmenu 26-2023

Familie over de Kook weekmenu 26-2023

Familie over de Kook weekmenu 26-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: welke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: broodje salami met pittige roomkaas, pastasalade met kip en pesto, Mediterraanse Orzo salade met tonijn en feta en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: Mediterraanse orzo salade met tonijn en feta

Familie over de Kook weekmenu 26-2023 mediterraanse orzo salade

Als deze frisse Mediterraanse orzo salade met tonijn en feta je geen vakantiegevoel geeft, dan weet ik het ook niet meer. Deze orzo salade kan je zowel koud als lauwwarm eten.

Ga naar het recept van de Mediterraanse orzo salade met tonijn en feta:

Dinsdag: bloemkoolstamppot met pittige gehaktballetjes

bloemkoolstamppot met pittige gehaktballetjes

Wij eten het hele jaar door stamppot….dus ook in de zomer. Heb jij hier nu echt geen trek in? Maak dan zeker wel een keertje de pittige gehaktballetjes en serveer die dan met een simpele salade en krieltjes/patat. De balletjes zijn namelijk echt zooooo lekker!

Ga naar het recept van de bloemkoolstamppot met pittige gehaktballetjes:

Woensdag: Broodje salami met pittige roomkaas

Met dit broodje salami en pittige roomkaas verwen je jezelf absoluut tijdens de lunch. Het broodje is uiteraard ‘s avonds met een kom soep ook erg lekker. TIP: de pittige roomkaas is ook erg lekker op een stokbroodje of als dip met een chippie.

Ga naar het recept van het broodje salami met pittige roomkaas:

Donderdag: pastasalade met kip en pesto

pastasalade met kip en pesto

Eén van mijn persoonlijke favoriete pastasalades van dit moment is deze variant met pesto en heerlijk gekruide kip. De kip is overigens ook erg lekker op een broodje of bij frietjes met mayo.

Ga naar het recept van de pastasalade met kip en pesto

Vrijdag: pasta met tonijn en spinazie

pasta met tonijn en spinazie

Deze pasta met tonijn en spinazie is heerlijk fris van smaak en ideaal om te eten wanneer het zo warm is. Serveer eventueel de pasta als een pastasalade lauwwarm of koud.

Ga naar het recept van de pasta met tonijn en spinazie:

Zaterdag: Turkse pizza wraps

Turkse pizza wraps

Zelf Turkse pizza maken was nog nooit zo simpel! Dit is echt een maaltijd waar je heel blij van gaat worden. Althans…..dat denk ik 🙂

Ga naar het recept van de Turkse pizza wraps:

Zondag: kipspiesjes met sinaasappel en sambal

kipspiesjes met sinaasappel en sambal

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 26-2023 af met deze heerlijke zomerse kipspiesjes met sinaasappel en sambal. Extra lekker zijn de kipspiesjes met een fris-zoete sinaasappel yoghurtsaus.

Ga naar het recept van de kipspiesjes met sinaasappel en sambal:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken