Familie over de Kook weekmenu 24-2023

Familie over de Kook weekmenu 24-2023

Familie over de Kook weekmenu 24-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: gehaktballetjes in zoet-pittige sinaasappelsaus, gegrilde kip salade met kruidige dressing, kipspiesjes met citroen en oregano en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: salade met knoflook-honing gamba’s

salade met gamba's en frisse citroendressing

Heb je zin in een lekkere en zomerse salade? Deze salade met knoflook honing gamba’s is dan zeker een aanrader! Binnen 15 minuten kan deze salade al bij je op tafel staan.

Ga naar het recept van de salade met knoflook-honing gamba’s:

Dinsdag: kipgehaktballetjes in zoet-pittige sinaasappelsaus

kip gehaktballetjes in pittige sinaasappelsaus

YUM! deze kipgehaktballetjes in zoet-pittige sinaasappelsaus zijn echt met recht in hoofdletters YUM. Wat een feestje om te eten. Zoet, zuur en pittig….je smaakpapillen gaan geprikkeld worden.

Ga naar het recept van de kipgehaktballetjes in zoet-pittige sinaasappelsaus:

Woensdag: broodje rosbief met prei salade

Familie over de Kook weekmenu 24-2023: broodje rosbief

Dit zomerse broodje met prei salade in honing-mosterdsaus en rosbief is echt heerlijk. Ben je geen liefhebber van rosbief? Gebruik dan bijvoorbeeld kipfilet beleg, ham, rookvlees, of kaas.

Ga naar het recept van het broodje rosbief met prei salade:

Donderdag: penne in tomatensaus met groenten

penne in tomatensaus met groenten

Wil je een keertje geen vlees eten? Maak dan echt eens deze heerlijke penne in tomatensaus met groenten. Deze pasta avondmaaltijd staat binnen een half uurtje op tafel en is het smullen.

Ga naar het recept van de penne in tomatensaus met groenten:

Vrijdag: wraps met romige kipsalade

Familie over de Kook weekmenu 24-2023: wraps met romige kipsalade

Deze wraps met romige kipsalade zijn super gezond en lekker fris van smaak. Wij eten deze wraps heel vaak in de zomer wanneer het warm is. Soms serveer ik er nog een kom soep bij.

Ga naar het recept van de wraps met romige kipsalade:

Zaterdag: kipspiesjes met citroen en oregano

kipspiesjes met citroen en oregano

Deze zomerse kipspiesjes met citroen en oregano zijn extra lekker wanneer je ze dipt in een frisse yoghurtdip. Serveer er frietjes en/of een simpele salade bij en je kunt je weekend goed beginnen.

Ga naar het recept van de kipspiesjes met citroen en oregano:

Zondag: gegrilde kip salade met kruidige dressing

Familie over de Kook weekmenu 24-2023: salade met gegrilde kip en bacon

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 24-2023 af met deze super lekkere gegrilde kip salade met kruidige dressing. Deze salade staat al een paar jaar op onze blog maar is nog steeds in de zomer een grote favoriet bij ons thuis.

Ga naar het recept van de gegrilde kipsalade met kruidige dressing:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken