Familie over de Kook weekmenu 23-2023

Familie over de Kook weekmenu 23-2023

Familie over de Kook weekmenu 23-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: wraps met gepaneerde kip en salsa, pastasalade met pesto, penne met tonijn in tomatensaus en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Penne met tonijn in tomatensaus

Start je week simpel en ontzettend lekker! Deze penne met tonijn in tomatensaus zit bomvol smaak en staat binnen een half uurtje al op tafel. Dus geen stress aan het begin van de week in de keuken.

Ga naar het recept van de penne met tonijn in tomatensaus:

Wraps met gepaneerde kip en frisse salsa

Familie over de Kook weekmenu 23-2023 : wraps met gepaneerde kip

Als dit je geen zomers gevoel meer geeft dan weet ik het ook niet meer. Deze heerlijke wraps met gepaneerde kip en frisse salsa is maak je extra lekker met een frisse crème fraîche dip.

Ga naar het recept van de wraps met gepaneerde kip en frisse salsa:

Sandwich met citroen-tonijnsalade

sandwich met citroen tonijnsalade

Wij eten vaak ook graag in de avond een broodmaaltijd. Het moet dan wel écht een lekker broodje zijn 🙂 Wat ons betreft voldoet deze sandwich met citroen tonijnsalade daar aan. Serveer er eventueel een kom soep bij.

Ga naar het recept van de sandwich met citroen-tonijnsalade:

Pastasalade met spekjes

Oké, ik ga meteen eerlijk zijn. Meestal zijn pastasalades best gezond…..dat is deze pastasalade niet echt. Maarrrrr……deze pastasalade met ei, spekjes, tomaat, komkommer en romige saus is wel mega lekker.

Ga naar het recept van de pastasalade met spekjes:

Kruidige tomatensoep

simpele kruidige tomatensoep

Deze tomatensoep is hoog in mijn persoonlijke favoriete lijstje gekomen. Ik hoop… dat als je deze soep gaat maken… jij er net zo van gaat genieten.

Ga naar het recept van de simpele en kruidige tomatensoep:

Simpele kipsaté in ketjap marinade

kipsaté in ketjap en sambal marinade lekker met zelfgemaakte satésaus en frietjes

Zelf kipsaté maken is echt zo ongelofelijk simpel en zooooo ongelofelijk lekker! Het enige wat je nodig hebt is een beetje geduld. Het lekkerste resultaat krijg je namelijk als de kip een nachtje kan marineren.

Ga naar het recept van de simpele kipsaté in ketjap marinade:

Pastasalade met pesto

pastasalade met pesto

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 23-2023 af met deze zomerse en frisse pastasalade met pesto en citroen. De ster van deze salade zijn echter de geroosterde tomaatjes uit de oven. Dit is echt zomer op je bord!

Ga naar het recept van de pastasalade met pesto:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken