Familie over de Kook weekmenu 22-2023

Familie over de Kook weekmenu 22-2023

Familie over de Kook weekmenu 22-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: plaattaart met prei en spekjes, gehaktballetjes in chipotle pindasaus, vegetarische nasi en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: plaattaart met prei en spekjes

plaattaart met prei en spekjes

Deze plaattaart met prei, spekjes, paprika en champignons is ontzettend lekker en nog (redelijk) gezond ook. Ligt eraan hoeveel kaas je eroverheen strooit ๐Ÿ˜‰ Serveer met een simpele salade of bij een kom soep voor een complete avondmaaltijd.

Ga naar het recept van de plaattaart met prei en spekjes:

Dinsdag: gehaktballetjes in chipotle pindasaus

Gehaktballetjes zijn altijd een goed idee toch? Serveer deze gehaktballetjes in chipotle pindasaus met kruidige rijst en paksoi. Geen liefhebber van rijst? Met gebakken aardappeltjes of frietjes zijn ze ook erg lekker. Serveer er dan een salade of sperziebonen bij.

Ga naar het recept van de gehaktballetjes in chipotle pindasaus:

Woensdag: kip kerrie met tomaat en paprika

Familie over de Kook weekmenu 22-2023: kip kerrie met tomaat en paprika

Durf eens een andere soort kip kerrie te maken en maak deze heerlijke en kruidige kip kerrie met tomaat en paprika. Serveer met rijst of noedels.

Ga naar het recept van de kip kerrie met tomaat en paprika:

Donderdag: vegetarische nasi met pindasaus

Familie over de Kook weekmenu 22-2023: vegetarische nasi met pindasaus

Vegetarisch eten saai? Echt niet!! Deze vegetarische nasi met pindasaus en gebakken ei zit bomvol smaak en je mist absoluut geen vlees. Wij eten deze nasi graag met vegetarische mini loempia’s en komkommer in zuur.

Ga naar het recept van de vegetarische nasi met pindasaus:

Vrijdag: pasta met prei en spekjes

Familie over de Kook weekmenu 22-2023: pasta met prei en spekjes

Okรฉ ik beken! Ik zit momenteel weer in een “prei fase”…..dus er staat vaak een gerecht op het menu met prei. Deze romige pasta met prei en spekjes valt bij iedereen thuis goed in de smaak, dus dit recept eten we zeer regelmatig. Heerlijk met geroosterde tomaatjes uit oven.

Ga naar het recept van de pasta met prei en spekjes:

Zaterdag: gegratineerde witte asperges in tomatensaus

gegratineerde witte asperges

Yum! De witte asperges zijn nog maar een klein maandje verkrijgbaar dus geniet er nog maar even flink van ๐Ÿ™‚ Deze gegratineerde asperges in tomatensaus met een krokante ei-panko-Grana padano topping zijn echt een feestje om te eten.

Ga naar het recept van de gegratineerde witte asperges in tomatensaus:

Zondag: Pita met Grieks gehakt

Pita met Griekse gehakt en salade

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 22-2023 af met deze super lekkere รฉn gezonde Griekse pita. Vul of beleg de pita met zalig gekruid Grieks gehakt en een simpele frisse Griekse salade. Zomer op je bord!

Ga naar het recept van de pita met Grieks gehakt:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken