Familie over de Kook weekmenu 19-2023

Familie over de Kook weekmenu 19-2023

Familie over de Kook weekmenu 19-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: pasta met prei en spekjes, pastasalade met tonijn en feta, macaroni met tomatenpuree en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: sperziebonen stamppot met kruidige rookworst

Familie over de Kook weekmenu 19-2023

Wie zegt dat je een rookworst alleen kan wellen of opwarmen in een magnetron? Deze kruidige rookworst bak je heerlijk in de pan met specerijen. Lekker bij een sperziebonen stamppot maar kies vooral een stamppot die jijzelf lekker vindt:

Ga naar het recept van de sperziebonen stamppot met kruidige rookworst:

Dinsdag: pastasalade met tonijn en feta

frisse pastasalade met tonijn en feta

Nu de temperaturen eindelijk beginnen op te lopen is deze frisse pastasalade met tonijn en feta heerlijk om te eten. Eet de salade koud of lauwwarm. Ook heerlijk als salade bij een bbq.

Ga naar het recept van de pastasalade met tonijn en feta:

Woensdag: pasta met prei en spekjes

pasta met prei en spekjes

Momenteel is deze pasta met prei en spekjes grote favoriet bij ons thuis. Vind ik helemaal niet erg! Deze pasta is namelijk gezond en super snel te bereiden. Heerlijk met nog geroosterde tomaatjes uit de oven.

Ga naar het recept van de pasta met prei en spekjes:

Donderdag: macaroni met tomatenpuree

macaroni met tomatenpuree

Snel, simpel en redelijk gezond πŸ˜‰ Deze macaroni met gehakt en tomatenpuree is wat ons betreft een ideale doordeweekse avondmaaltijd. Tegenwoordig gebruik ik ipv gewone macaroni wel volkoren macaroni.

Ga naar het recept van de macaroni met tomatenpuree:

Vrijdag: simpele Griekse salade met feta

Familie over de Kook weekmenu 19-2023 Griekse salade

Deze Griekse salade is geen “maag vullende” avondmaaltijd maar is wel onwijs lekker in combinatie met zelfgemaakte Griekse gehaktballetjes. Serveer er eventueel nog patatjes, krieltjes of pita bij.

Ga naar het recept van de Griekse salade met feta:

Zaterdag: kip in chilisaus

Familie over de Kook weekmenu 19-2023: kip in chilisaus

Heb je niet veel tijd om te koken maar wil je wel lekker en gezond eten? Maak dan eens deze kip in chilisaus met wokgroenten. Klaar binnen 25 minuten.Β 

Ga naar het recept van de kip in chilisaus:

Zondag: kipburger met doritos uit de oven

Familie over de Kook weekmenu 19-2023: kipburger met dorito's

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 19-2023 af met deze super lekkere kipburger met Doritos. Ik gebruik graag pittige doritos en dat in combinatie met de frisse saus….smullen!

Ga naar het recept van de kipburger met dortios uit de oven:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken