Familie over de Kook weekmenu 15-2023

Familie over de Kook weekmenu 15-2023

Familie over de Kook weekmenu 15-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: gehaktballetjes in chipotle pindasaus, gezonde roerbak met paksoi, gegrilde kip salade met mango salsa en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: andijvie stamppot met Indische gehaktballen

Familie over de Kook weekmenu: andijviestamppot met Indische gehaktballen

Mmmm deze Indische gehaktballen zijn echt zo waanzinnig lekker. Niet alleen bij een andijviestamppot dus 🙂 Maak gerust een dubbele portie! Dan eet je één avond de balletjes met stamppot en de volgende dag met frietjes en mayo.

Ga naar het recept van de andijviestamppot met Indische gehaktballen:

Dinsdag: gezonde roerbak met paksoi

Gezonde roerbak met paprika en paksoi

Deze gezonde roerbak met paskoi en paprika staat echt binnen een mum van tijd op tafel. Heerlijk met een Chinese 5 spice zelfgemaakte woksaus. Verwen jezelf nog meer met een gekookt eitje erbij.

Ga naar het recept van de gezonde roerbak met paksoi en paprika:

Woensdag: broodje rosbief met prei salade

Is de woensdag bij jou ook altijd druk…druk…druk? Dan is een broodje eten in de avond ideaal! Dit broodje rosbief met frisse prei salade vind ik persoonlijk super vullend maar je zou er altijd nog een lekker soepje bij kunnen maken.

O ja…dit broodje is op iedere andere dag natuurlijk ook gewoon erg lekker….of tijdens de lunch….eigenlijk dus altijd!

Ga naar het recept van het broodje rosbief met prei salade:

Donderdag: gegrilde kip salade met mango salsa

Familie over de Kook weekmenu 15-2023: gegrilde kip salade met mango salsa

Krijg jij bij het zien van deze foto ook zo’n zin in de zomer. Deze kruidige gegrilde kip salade met mango salsa is echt ontzettend lekker. Daarbij is de salade super gezond en simpel te maken.

Ga naar het recept van de gegrilde kip salade met mango salsa:

Vrijdag: gehaktballetjes in chipotle pindsaus

gehaktballetjes in chipotle pindasaus

Start je weekend gezond en mega lekker en maak deze gehaktballetjes in chipotle pindasaus. Heerlijk met kruidige rijst, sesam paksoi en een eitje hoort er ook bij. Smullen maar!

Ga naar het recept van de gehaktballetjes in chipotle pindasaus:

Zaterdag: pittige Surinaamse kipsaté

Surinaamse kipsaté

We blijven nog even in “saté sferen” met deze pittige Surinaamse kipsaté. Bereid de saté op de bbq, in de oven of in een grillpan. Serveer met Surinaamse nasi of Surinaamse bami . Al zijn frietjes met mayo natuurlijk ook erg lekker erbij.

Ga naar het recept van de pittige Surinaamse kipsaté:

Zondag: Cheeseburger met gebakken ei

cheeseburger met gebakken ei

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 15-2023 af met deze mega lekkere cheeseburger met gebakken ei. Alles wat lekker is zit namelijk op deze burger en de saus….mmmm….die eet je voortaan overal op. Dus zet snel je tanden in deze burger!

Ga naar het recept van de cheeseburger met gebakken ei:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken