Familie over de Kook weekmenu 12-2023

Familie over de Kook weekmenu 12-2023

Familie over de Kook weekmenu 12-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: Thaise kip met rijst, Italiaanse tuna melt, macaroni met verse worst in tomatensaus en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: Thaise kip met kruidige rijst

Thaise kip met kruidige rijst

Deze gezonde, smaakvolle en simpele Thaise kip met kruidige rijst staat met een half uur al op tafel. Serveer er zuur, kroepoek en een gekookt eitje bij en je start je week super goed!

Ga naar het recept van de Thaise kip met kruidige rijst:

Dinsdag: bloemkoolstamppot met pittige gehaktballetjes

bloemkoolstamppot met pittige gehaktballetjes

Ben jij ook zo gek op bloemkool? Maak dan eens deze bloemkoolstamppot met pittige gehaktballetjes klaar. Geen liefhebber van bloemkool? De gehaktballetjes zijn uiteraard ook lekker bij een andere stamppot.

Ga naar het recept van de bloemkoolstamppot met pittige gehaktballetjes:

Woensdag: macaroni met verse worst in tomatensaus

macaroni met verse worst in tomatensaus

In veel gezinnen is het woensdag meestal rennen/vliegen. Deze macaroni met verse worst in tomatensaus is dan een ideale avondmaaltijd. Lekker en snel! Onze kids eten deze macaroni heel erg graag.

Ga naar het recept van de macaroni met verse worst in tomatensaus:

Donderdag: pastasalade met tonijn en ei

Familie over de Kook weekmenu 12-2023

Deze pastasalade met tonijn en ei kan gegeten worden als avondmaaltijd, als lunch of als bijgerecht in de zomer bij een barbecue. Welke pasta je gebruikt maakt niet zo heel veel uit. Gebruik vooral welke pasta jij lekker vindt.

Ga naar het recept van de pastasalade met tonijn en ei:

Vrijdag: Italiaanse tuna melt

Familie over de Kook weekmenu 12-2023: Italiaanse tuna melt stokbrood

Start je weekend goed en maak deze heerlijke Italiaanse tuna melt stokbrood. Serveer er eventueel een kop tomatensoep bij. Ook lekker is om er een simpele salade Caprese bij te eten.

Ga naar het recept van de Italiaanse tuna melt stokbrood:

Zaterdag: mango salade met chilisaus en (vega) kip

mango salade met chilisaus vega kip

Haal de zomer in huis en maak deze zalige mango salade met chilisaus en (vega) kip. Het is natuurlijk weekend, dus serveer er eventueel frietjes bij met een frisse limoenmayonaise.

Ga naar het recept van de mango salade met chilisaus en (vega) kip:

Zondag: Griekse burger met feta en groene salsa

Familie over de Kook weekmenu 12-2023: Griekse burger met feta en groene salsa

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 12-2023 af met deze waanzinnig lekkere en redelijk gezonde Griekse burger met feta en groene salsa. Wil je de burger helemaal gezond eten? Vervang de Italiaanse bol dan voor een volkoren broodje. (ook lekker is om er een salade van te maken)

Ga naar het recept van de Griekse burger met feta en groene salsa:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken