Eetdagboek week 17: Beschamend slecht!

Eetdagboek week 17: Beschamend slecht!

Ik schaam me echt heel erg om jullie deze eetdagboek te laten zien. Ik had in de vorige eetdagboek van Familie over de Kook al verteld dat we druk bezig zijn met onze beide blogs en de aankomende keukenverbouwing en dat daardoor uitgebreid koken er vaak bij inschiet. Deze week was echt beschamend slecht en dan moet de keukenverbouwing nog beginnen. Gelukkig hebben we wel heel erg lekker gegeten en was het ook echt een top week qua gezelligheid.

Eetdagboek Familie over de Kook

                                                       Maandag

Maandag was ik ouderwets een dagje werken bij mijn ouders in de winkel. Hier heb ik ruim 15 jaar fulltime gewerkt en het blijft leuk om feeling met de zaak te houden. Toen Jan Willem en ik 1,5 jaar geleden onze eigen Barbershop zijn gestart heb ik mijn ontslag genomen bij mijn ouders. Zo af te toe val ik nog op maandagmiddag in, zodat mijn ouders of een lekker dagje vrij zijn of op inkoop kunnen gaan. Naast de winkel van mijn ouders zit een ontzettend lekkere Turkse winkel die echt de meeste lekkere Turkse pizza’s verkoopt die wij ooit gegeten hebben. Niet gezond maar wel heel erg lekker hebben wij dus s’avonds een Turkse pizza gegeten met vlees en heel veel saus! Als je goed naar de foto kijkt, dan zie je ook een heel slecht toetje op tafel staan…..misselijk dat ik na het eten was hahaha.

Eetdagboek week 17: Beschamend slecht!

                                                           Dinsdag

Dinsdag hadden we sinds lange tijd een heerlijke dag thuis. Er stond voor het eerst in maanden helemaal niets op de agenda. In de ochtend hebben we samen het huishouden gedaan en daarna heb ik mijn schoonmoeder gebeld of we bij haar konden komen lunchen. Zij zat namelijk een paar dagen alleen omdat Jan Willem zijn vader voor B4men in Noorwegen zat om een nieuwe auto testen. (heel vervelend werk hahaha) Het was super gezellig! Mijn schoonmoeder had een super lekkere salade gemaakt en lekkere verse broodjes gehaald, heerlijk genieten dus. Omdat we veel later thuis waren dan verwacht had ik geen tijd en zin meer om de keuken in te duiken. Het werd dus…..Pannenkoeken!!!! Dit kan je nooit te vaak eten!

Eetdagboek week 17: Beschamend slecht!

                                                       Woensdag

Dit was een spannende dag omdat mijn broertje ons kwam helpen om de laatste puntjes op de i te zetten voor Familie over de Kook. De site is na vanavond helemaal klaar om LIVE te gaan. Super spannend en we zijn er ook behoorlijk zenuwachtig over. Hoe gaan de lezers reageren op Familie over de Kook en belangrijker….krijgen we wel lezers? Dat ik dit schrijf heb ik nog geen idee. (we zijn nl nog niet live met de site) We moeten nog 2 weken wachten…spannend!! Om mijn zinnen even te verzetten heb ik s’middags voor de site een gezonde tonijnsalade gemaakt die je zonder schuldgevoel kan eten. S’avonds heb ik gekozen voor een makkelijke maaltijd met zelfgemaakte frietjes en een vegetarische burger. Door de drukte ben ik alleen helemaal vergeten een foto te maken. Daarom een foto van onze heerlijke lunch.

Eetdagboek week 17: Beschamend slecht!

                                                         Donderdag

Vandaag was Koningsdag! S’middags zijn wij gewoon open gegaan met de Barbershop en dat was echt super gezellig. Je merkte dat de klanten toch in feeststemming waren of in ieder geval genoten van hun dagje vrij. Het was de bedoeling om s’avonds samen met vrienden naar Hoofddorp centrum te gaan met de kinderen. Helaas was het weer niet echt lekker, dus hebben we besloten om met zijn allen naar het All You Can Eat restaurant Enjoy te gaan. Dit restaurant is pas geopend in Hoofddorp en eerlijk is eerlijk, het eten is prima. Daarbij vinden de kids het super…dus je wat wil je als ouders nog meer!

Eetdagboek week 17: Beschamend slecht!

Eetdagboek week 17: Beschamend slecht!

                                                           Vrijdag

Vrijdag heb ik ouderwets bijna de hele dag in de keuken gestaan. Ik ben samen met de kinderen lekker aan de slag gegaan met diverse recepten voor op Familie over de Kook. Ik heb een pittige kip-kerrie salade gemaakt, een super snelle en makkelijke pizza en samen met de kids hebben we een te lekkere Nutella brownie met hazelnoten gemaakt. Deze brownie moet je echter niet te vaak eten….want echt gezond is hij niet.

Eetdagboek week 17: Beschamend slecht!

                                                         Zaterdag

Zaterdag heb ik helaas met zware hoofdpijn bijna de hele dag op bed gelegen. De kinderen hebben mij gelukkig heerlijk vertroeteld en geholpen met wat huishoudelijke klussen. Als ik druk.. druk.. druk ben, dan moet ik dat vaak later bekopen met zulke zware hoofdpijn dat ik niet anders kan doen dan toch wat rust te nemen. Aan het eind van de middag was ik gelukkig weer wat opgeknapt en heb ik als verrassing voor Jan Willem bij restaurant A-Muze in Lisse gereserveerd. Jan Willem is namelijk bijna jarig en aangezien hij geen cadeau’s wilt hebben, is uit eten gaan altijd een goed idee. (hebben wij er ook nog wat aan) Ik zal binnenkort onze bevindingen over A-Muze op Familie over de Kook zetten.

Eetdagboek week 17: Beschamend slecht!

                                                          Zondag

Zondag was echt een heerlijk dag! Lekker rustig geschreven voor beide blogs, gewandeld met de kinderen en genoten van de lekkere dingen die we nog over hadden. S’middags zijn we onverwacht langs gegaan bij mijn broertje, schoonzus en hun kleine. We hebben met zijn allen sushi gehaald en als afsluiter zijn we lopend naar de Mc Donalds gegaan om een ijsje te halen. Van dit soort dagen laadt je batterij weer helemaal op!

Eetdagboek week 17: Beschamend slecht!