5 lekkere recepten met paksoi. Ben jij net zoals ons gek op paksoi, dan hoop ik dat je iets lekkers ziet staan in ons overzicht.
5 lekkere recepten met paksoi
Paksoi vinden wij thuis allemaal een heerlijke groente en je kunt er zoveel kanten mee op. Zo kan je paksoi rauw eten, grillen, stomen, in een soep verwerken maar gekookt of gewokt is ook erg lekker.
Paksoi is een Chinese kool met groene bladeren en witte bladstelen. Je kunt bijna de hele paksoi gebruiken behalve het onderste harde gedeelte. Die moet je altijd even wegsnijden.
Veel mensen gooien het groene gedeelte van de paksoi weg en gebruiken alleen het witte gedeelte. Dit is echt heel erg zonde. Ook de bladeren kun je namelijk prima eten en zijn heerlijk van smaak.
Gezonde roerbak met paprika en paksoi
Ga naar het recept van de gezonde roerbak met paprika en paksoi:
uiensoep met paksoi en champignons
paksoi stamppot met Indische spek
Ga naar het recept van de paksoi stamppot met Indische spek:
kip in currysaus met rijst en paksoi
Ga naar het recept van de kip in currysaus met rijst en paksoi:
Chinese kip met rijst en paksoi
Ga naar het recept van de Chinese kip met rijst en paksoi:
Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.