Ingrediënten
- 350 gram bloem
- 3,5 theelepels bakpoeder
- snufje zeezout
- 350 gram Griekse
Instructies
- Mix de bloem met het bakpoeder en een flinke snuf zeezout.
- Voeg de Griekse yoghurt toe en kneed tot je een smeuïg deeg hebt. Het deeg blijft iets plakkerig.
- Verdeel het deeg in 6 stukken. Bestrooi je werkblad met een flinke hoeveelheid bloem en druk de deegballen uit tot een ovale vorm van ongeveer 0.5 cm dik.
- Bak de fleatbread gaar op de bbq of in een grillpan. Dit neem ongeveer 2 minuten per kant in beslag.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer