Familie over de Kook weekmenu 43-2024. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.
Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.
weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin
Deze week kan er bij jou op tafel staan: andijviestamppot met gebakken chorizo, romige rijst ovenschotel met broccoli en prei, vegetarische pasta met spinazie en bechamelsaus en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.
Maandag: andijviestamppot met gebakken chorizo
We starten deze maandag met jawel….weer een andijviestamppot. Dit keer met blokjes kaas en gebakken chorizo. Echt zo lekker! Ga naar het recept van de andijviestamppot met gebakken chorizo:
Dinsdag: tortellini met broccoli in tomatensaus
Wanneer je weinig tijd hebt om te koken maar wel gezond en lekker wilt eten, maak dan deze tortellini met broccoli in tomatensaus klaar. Ga naar het recept van de tortellini met broccoli in tomatensaus:
Woensdag: bloemkoolstamppot met gehaktballetjes in kerriesaus
Mmmm een romige bloemkoolstamppot met smaakvolle gehaktballetjes in kerriesaus, als dit geen feestje is om te eten dan weet ik het ook niet meer. Ga naar het recept van de bloemkoolstamppot met gehaktballetjes in kerriesaus:
Donderdag: vegetarische pasta met spinazie en bechamelsaus
Deze vegetarische pasta met spinazie en bechamelsaus is echt comfort food op zijn best. Hier ging de schaal echt schoon op. Ga naar het recept van de vegetarische pasta met spinazie en bechamelsaus:
Vrijdag: romige rijst ovenschotel met broccoli en prei
Deze romige rijst ovenschotel met broccoli en prei wordt nog veel lekkerder met een flinke laag geraspte kaas. Ga naar het recept van de romige rijst ovenschotel met broccoli en prei:
Zaterdag: vegetarische lasagne met aubergine en spinazie
Nog een heerlijke vegetarische avondmaaltijd is deze kruidige lasagne met aubergine en spinazie. Uiteraard mag een flinke laag geraspte kaas niet ontbreken. Ga naar het recept van de vegetarische lasagne met aubergine en spinazie:
Zondag: hutspot met zoet-pittige gehaktballen
We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 43-2024 af met deze heerlijke hutspot met zoet-pittige gehaktballen. Ik weet zeker dat de pan met jus/saus tot op het laatste beetje schoongelikt gaat worden. Ga naar het recept van de hutspot met zoet-pittige gehaktballen:
Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.