Weekmenu 44: 7 makkelijke recepten voor herfstige dagen
Weekmenu 44 staat voor je klaar met 7 lekkere recepten voor de herfst. Denk aan een romige orzo in tomatensaus, een stevige boerenkoolstamppot met worst en spek, en een kruidig stoofvleesrecept waar je het weekend mee afsluit. Geen ingewikkeld gedoe in de keuken. Gewoon lekker koken met plezier!

Ervaring uit onze eigen keuken
Bij ons draait het elke week weer om makkelijk koken. Deze gerechten staan bij ons zelf op tafel, dus je weet zeker dat ze goed te doen zijn. Geen poespas of ingrediënten waar je voor naar vijf winkels moet. Gewoon lekker eten waar je blij van wordt.
👉 Wil je als eerste onze nieuwste recepten en weekmenu ontvangen? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal en krijg alle inspiratie op je telefoon!
Weekmenu 44: 7 makkelijke herfstgerechten op een rij
In weekmenu 44 vind je comfortfood voor de herfst. We starten met romige orzo in tomatensaus, dinsdag staat er een goedgevulde pompoensoep op het menu en woensdag maken we een Oer-Hollandse boerenkoolstamppot met pittige twist klaar. Daarna volgen wraps uit de oven, een ovenschotel met gnocchi en we sluiten af met kruidig stoofvlees in bier en ketjap. Laat het smaken!
😋 Wil je meer herfstinspiratie? Bekijk dan ook ons overzicht met alle herfstrecepten voor nog meer lekkere gerechten.
Maandag

Orzo in romige tomatensaus
Dinsdag

pompoensoep met tomaat en paprika
Woensdag

Boerenkool stamppot met rookworst en spekjes
Donderdag

Wraps met kruidig gehakt uit de oven
Vrijdag

Gnocchi ovenschotel met gehakt in tomatensaus
Zaterdag

Spruitjes ovenschotel met puree en chipolata
Zondag

Stoofvlees met bier en ketjap
Veelgestelde vragen over weekmenu 44
Ja, je kunt de boerenkool stamppot prima een dag van te voren maken en opwarmen. Bewaar hem goed afgesloten in de koelkast.
Dat hang af van hoe dol ze zijn op spruitjes 😉 De worstjes en aardappelpuree maken het wel toegankelijker voor kinderen.
Reken op minimaal 3 uur voor de beste smaak. Het lekkerste is om de stoof eigenlijk een dag van te voren te maken en dat de stoof de hele dag krijgt om heel zachtjes te sudderen. Je krijgt dan botermals vlees en superveel smaak.
Je bespaart tijd, verspilt minder voedsel en je hoeft niet elke dag te bedenken wat je gaat eten.
Nee hoor, je kunt makkelijk een paar dagen kiezen of schuiven met de volgorde.
Iedere vrijdag een nieuw weekmenu
Iedere vrijdagochtend publiceren we een nieuw weekmenu met 7 makkelijke én lekkere recepten. Zo kun je relaxed je boodschappen doen en hoef je niet meer na te denken over het avondeten. Zo heb je altijd antwoord op de vraag “wat eten we vandaag?”
😋 Wil je nog meer inspiratie? Bekijk dan ons overzicht met alle weekmenu’s of neem een kijkje tussen onze makkelijke recepten.

Hopelijk geeft weekmenu 44 je weer lekker veel kookinspiratie voor de komende week. Veel kookplezier en eet smakelijk! 🤩