Princess Aerofryer Family XXL review

Princess Aerofryer Family XXL review

Een paar weken geleden kregen wij een Princess Aerofryer Family XXL opgestuurd om te mogen testen. Dat testen hebben we gedaan en hoe! Het apparaat heeft echt overuren gedraaid en draait nog steeds! Nu was het helemaal niet de bedoeling om een review te gaan schrijven over de Aerofryer. Echter kreeg ik zoveel vraag over hoe het apparaat ons bevalt, dat ik toch een soort van “review” gemaakt heb. Ik zal verder niet heel technisch gaan schrijven, want ik ben zelf A technisch 😉 Alle specificaties zal ik onder dit artikel zetten maar die heb ik dus gewoon van de Princess site gepikt.

Ervaring Princess Aerofryer Family XXL

We hebben inmiddels de volgende recepten gemaakt: cake, patat, gehaktballetjes, kip, diepvries airfryer snacks, groenten en broodjes. Van alles wat we erin gemaakt hebben vonden we alleen sommige diepvries snacks een beetje tegenvallen. Zeker voor hetgeen wat je voor dit soort snacks betaald. Nu ligt dit niet aan de Aerofryer maar echt aan de snacks. De diepvries frikandellen en kipnuggets vielen wel in de smaak. De diepvries patat vonden wij zelf ook niet lekker maar zelfgemaakte patat of verse patat uit de supermarkt vonden wij wel erg lekker.

geschikt voor het hele gezin?

Kan je in deze Aerofryer een complete maaltijd maken voor het hele gezin? Ja en nee! Als je geen grote eters in huis hebt, dan kan je prima aardappeltjes, kip en groenten in 1 keer bereiden. Zodra je echt met 4 grote eters een complete maaltijd uit de fryer wilt, dan is het toch nog net iets te klein. Ook een nadeel kan zijn is dat je bijvoorbeeld niet kip en patat tegelijkertijd kan maken. Toch wegen deze nadelen zeker niet op tegen de voordelen. Wij zijn in ieder geval echt groot fan. Nog een bijkomend voordeel is dat deze Princess Aerofryer niet duur is in aanschaf. Hij is verkrijgbaar vanaf 89.- euro. Nu zal ik vast en zeker ook de vraag krijgen wat het verschil is met de Philips Aifryer maar daar kan ik je echt geen antwoord op geven. Die hebben wij namelijk nog nooit gebruikt, dus kan ik je niet uit eigen ervaring het verschil uitleggen.

specificaties Princess Family Aerofryer XXL

review Princess Aerofryer XXL Family


Gezonder koken

De Princess Digitale Family Aerofryer combineert hete, circulerende lucht met de perfecte baktemperatuur zodat je met één apparaat kan frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Door deze High Speed Air Convention Technology is er geen olie nodig en is eten bereiden vrijwel reukloos. Naast zeven voorgeprogrammeerde temperaturen is het ook mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen van 80˚ tot 200˚ voor het perfecte resultaat.

Voorgeprogrammeerde instellingen

De luxueuze Princess 182050 Digitale Family Aerofryer heeft een mand met een extra grote diameter van 24 cm zodat hij ideaal is om ook cakes, quiches en taarten te bereiden. Voorgeprogrammeerde instellingen:
Dankzij de handige voorgeprogrammeerde instellingen selecteer je eenvoudig de juiste temperatuur en baktijd van verschillende producten. De Princess Family Aerofryer heeft 7 voorgeprogrammeerde programma’s voor frietjes, vlees, kip, rundvlees, vis, garnalen en cake. Gebruik de Aerofryer dus niet alleen voor frietjes, maar ook voor het gezonder bereiden van vlees, vis en groenten.

Bijna geen olie meer nodig


Door de circulerende hete lucht is er weinig tot geen olie meer nodig bij het bereiden van friet, vlees, vis en groenten. Het wordt wel aangeraden om aan verse aardappels een lepeltje olie toe te voegen voor een krokant korstje. Daarnaast is de Princess Digital Aerofryer ook handig om gerecht op te warmen zonder dat ze uitdrogen zoals in de magnetron. De Aerofryer is veilig in gebruik dankzij het cool touch handvat zodat je altijd veilig de binnenpan kan uitnemen.

Makkelijk in gebruik


Het digitale touchscreen display van de Princess Digital Family Aerofryer maakt het selecteren van de juiste temperatuur en het juiste programma zeer eenvoudig. Door de instelbare timer van 60 minuten en de overhittingsbeveiliging is de Princess Aerofryer makkelijk en veilig te gebruiken. De uitneembare mand maakt het serveren gemakkelijk en kan in de vaatwasser. Zo wordt het schoonmaken van de Princess Aerofryer een eitje.

gratis bakvorm voor cake en quiches


Met de Princess Digital Family Aerofryer kan je niet alleen frituren, maar ook bakken, braden, grillen en roosteren. Bak lekkere cupcakes als traktatie of gril een stuk vlees of vis heerlijk mals. Zelfs appeltaart is geen probleem met de gratis bijgeleverde bakvorm van 22 cm. Geen nare luchtjes of stapels afwas meer, maar gemakkelijk en gezond koken voor elke dag.

Probeer ook eens onderstaande recepten

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/italiaanse-gepaneerde-kip-met-limoenmayonaise/” target=_blank”]

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/kruidige-italiaanse-kip-op-brood-lunch-tip/” target=_blank”]

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/pittige-gehaktballetjes-met-kaas/” target=_blank”]