pico de gallo: Mexicaanse salsa
Printen Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboekPorties: 1 schaaltje
Ingrediënten
- 1 jalapeno zeer fijngehakt
- 1 kleine rode ui zeer fijn gesnipperd
- 1 limoen
- 4 trostomaten in kleine blokjes gesneden, zonder vruchtvlees (alleen de buitenkant van de tomaat)
- handje koriander fijngehakt
- 1 groene paprika in kleine blokjes gesneden
- snuf vers gemalen zwarte peper en zout
Instructies
- Meng alle ingrediënten en laat even 15 minuten in de koelkast op smaak komen. (de hoeveelheid limoensap is naar eigen smaak) Ik gebruik sowieso het sap van een halve limoen maar vaak ook meer.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer