Yes! Super leuk, ik (Beaudine) mocht mee met mijn ouders naar het bbq restaurant Meatcave in Rotterdam. Ik moest er wel eventjes voor zeuren, want het etentje was voor een review en dat wilden mijn ouders eigenlijk graag alleen doen. Het was ook allemaal wat chiqe en ze waren bang dat ik het dan niet lekker zou vinden. Uiteindelijk wist ik mijn moeder te overtuigen, omdat ik voorstelde dan zelf de review te schrijven voor op Familie over de Kook. Yes bingo!!! Mijn moeder in de pocket, nu alleen mijn vader nog. Yesssss!!! Eindelijk na heeeeeeeel lang zeuren bij mijn vader, mocht ik mee πΒ
Meatcave Rotterdam
Helaas regenden het toen we aankwamen want we hadden allemaal korte broeken aan, gelukkig was het wel super warm daarbinnen. We kregen een plek aangewezen met de mooiste lamp, tenminste dat vond ik zelf. Sowieso was het erg leuk ingericht, het was heel industrieel met mooie sfeer lampen. Hahaha die lampen wil ik later ook! Wij zaten voor de open keuken en steeds als de kok de bbq open deed…. die geur hmmmm. We kregen als eerst een amuse ( een klein voorgerechtje) het was een klein gehaktballetje, ik durf het eigenlijk niet te zeggen maar misschien was dit gehaktballetje wel lekkerder dan wanneer mijn moeder een gehaktbal maakt. Na deze amuse kon natuurlijk het echte feest beginnen!!!!! Hierna kwam een vleesplankje met allemaal vleeswaren en we kregen er ook nog een bordje bij met stokbrood en wat olijven. Ik vond alles lekker behalve de olijven en ik zal je vertellen waarom. Ik houd van olijvensmaak maar deze olijven waren wat zoeter en zachter, een beetje rozijnachtig, daarom vond mijn moeder ze wel lekker (normaal gesproken lust zij geen olijven) najaβ¦.verschil moet er wezen.
Daarna kregen we een van mijnΒ Β favoriete vlees stukken, namelijk buikspek. Dit buikspek was mals maar ook kauwvlees in je mond ( ofwel perfect gemaakt ) er zat een piccalillysaus op maar dat heb ik er afgeschraapt want ik vond die niet zo lekker. Toen ik wist wat er in zat wist ik al gauw de reden, er zat namelijk augurk en radijs in en dat vind ik allebei niet zo lekker daarom vond ik de saus niet lekker maar natuurlijk heb ik het wel geproefd, Mijn ouders daarin tegen vonden het wel lekker.
Toen kregen we tussengerecht 2, dat was een house steak en ik vond deze heeeel lekker want normaal maakt mijn vader ( de bbq prins in dit huis ) de steak met andere kruiden.
Na tussengerecht 2 zat ik al best wel vol maar ik gaf nog niet op !!!!! We kregen een chorizo fresco ( een chorizo worstje ) ik vond de smaak fantastisch maar ik vond hem wel te pittig, dus heb ik nog een extra cola gevraagd hahah. Mijn ouders vonden hem niet pittig. (duhhhh) Mijn moeder zat na dit gerecht ook vol.
Mijn vader was een bikkel en ging gewoon verder, hij kreeg een wrap met: tomatenmayonaise, aardappelsalade, ijsbergsla en garnalen ik en mijn moeder wachten gewoon even.
Nu alle voorgerechten geweest zijn gaan we door naar het hoofdgerecht namelijk een Ribeye,Β het vlees zelf was lekker. Daarnaast kregen we ook nog wat groenten maar ik zat al prop vol!!! Dus ik heb niet alles opgegeten oeps!! π ik heb wel een hapje geprobeerd van de punt paprika maar ik blijf erbij dat ik paprika niet lekker vind sorry. Mijn moeder heeft ook niet alles opgegeten maar mijn vader wel, hoe krijgt hij dat voor elkaar!!!
Nu dat op is kregen we een dessert ( toetje op zβn Hollands ): peer ananas en watermeloen van de bbq met 2 bollen ijs: aardbei en citroen met wat siroop. Ikzelf heb met mijn moeder het toetje gedeeld maar eigenlijk heeft mijn moeder alles opgegeten π Geeft niet want er kon bij mij toch niets meer bij.
Wat mij trouwens is opgevallen bij het bestek is dat er “vega” opstaat, terwijl je er vlees mee snijd, maar dat is een klein detail wat ik weer zie hahaha.
O ja, ik zei toch dat mijn vader zoβn bikkel was….hij had de volgende dag toch pijn aan zβn maag hahaha en dan zegt hij tegen mij dat ik gulzig ben hahah. Nee grapje hoor hou van je papa hahaha!!!!!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden dat ik een keer schreef in plaats van mijn moeder.Β Hopelijk mag ik nog veel vaker mee voor een review πΒ