krieltjes recepten: 7 lekkere variaties

krieltjes recepten: 7 lekkere variaties

Wij eten heel erg graag krieltjes thuis. Naast patat (mijn grootste verslaving) staan krieltjes bijna wekelijks op het menu. Inmiddels staan er dan dus ook een behoorlijk aantal variaties op Familie over de Kook. Ik heb onze 7 favoriete krieltjes recepten op een rijtje gezet voor je. De recepten staan overigens in willekeurige volgorde. De komende tijd gaan er nog meer krieltjes recepten online komen. Ik heb namelijk weer een paar heerlijke variaties gemaakt. Helaas ben ik er alleen nog niet aan toegekomen om ze uit te schrijven voor op de blog. Meestal koop ik overigens echt van die mini krieltjes en dan de goedkoopste zak die ik kan vinden.

7 krieltjes recepten

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/italiaanse-krieltjes-ovenschotel-met-veel-groenten/” target=_blank”]

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/ovenschotel-met-krieltjes-en-andijvie/” target=_blank”]

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/krieltjes-ovenschotel-met-spruitjes-en-shoarma/” target=_blank”]

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/krieltjes-ovenschotel-met-gekruid-gehakt-spek-ui-en-kaas/” target=_blank”]

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/italiaanse-ovenschotel-krieltjes-kip-en-groenten/” target=_blank”]

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/turkse-krieltjes-ovenschotel-met-sucuk/” target=_blank”]

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/ovenschotel-met-krieltjes-boursin-en-andijvie/”target=_blank”]

Het valt me na het maken van dit artikel op dat de meeste krieltjes recepten ovenschotel recepten zijn πŸ™‚ Dit komt omdat wij thuis helemaal verzot zijn op gesmolten kaas over een gerecht. Je kan de ovenschotel gerechten eventueel ook gewoon “normaal” eten. Dit scheelt eventueel weer extra bereidingstijd. Wat mij betreft loont het dus alleen wel om het eventjes in de oven te zetten.

Finale Food Blog Awards

Hoe onwijs gaaf!!!!! Vorige week kregen wij bericht dat we door zijn naar de Finale van de Food Blog Awards in de categorie….. BESTE FOODBLOG 2019. Om kans te maken op de eerste plek, hebben wij jouw hulp nodig! De Foodblog met de meeste stemmen wint namelijk. Wij zouden het dus echt heeeeeeel fijn vinden als je een stem op ons zou willen uitbrengen. Ga naar www.foodblogawards.nl en stem op Familie over de Kook.

Alvast super bedankt. (mocht je tijd en zin hebben….je mag 10x je stem uitbrengen) Je kan ook op het logo van de Food Blog Awards klikken, die bij ons op de homepage van de site staat.