top 5 recepten maand juni 2018

top 5 recepten maand juni 2018

Ik krijg heel vaak de vraag welke recepten het meeste gemaakt/gelezen worden op Familie over de Kook. Daarom lijkt het mij een leuk idee om voortaan aan het einde van de maand een overzicht te maken welke 5 recepten het best gelezen zijn. Ik ben benieuwd of jouw favoriete recept er dan ook tussen zit. Ook geef ik aan welk recept mijn of die van Jan Willem of van de kids favoriet is…..spannend of die ertussen zal staan ๐Ÿ™‚ Al gaat het denk ik nog lastig worden om maar 1 recept als favoriet op te gaan geven hahahaha. We trappen vandaag af met de maand juni.ย 

Top 5 recepten maand juni 2018

NUMMER 1: FILET AMERICAIN

Deze verbaast mij eerlijk gezegd helemaal niets. Toen ik dit recept online plaatste gingen de bezoekersaantallen door het dak! (dat had ik dan weer niet verwacht) Mocht je dit recept klaargemaakt hebben, dan weet ik zeker dat ook jij voortaan geen kant en klare filet americain meer koopt.ย 

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/zelf-filet-americain-maken-verslavend-lekker/” target=”_blank”]

NUMMER 2: PASTA SALADE MET GEROOKTE KIP, PESTO EN PIJNBOOMPITTEN

Dit is geen recept geweest van de maand juni maar blijkbaar veel gevonden via Google en/of Pinterest. (mocht je het leuk vinden, dan kan je ons ook volgen op de Familie over de Kook Pinterest pagina) Nu is het ook zulk lekker weer geweest in juni dat ik me voor kan stellen dat je dan graag een lekkere salade eet. Ik zal dus snel aan de slag gaan met meer (pasta) salades op de blog.

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/pastasalade-gerookte-kip-pesto-en-pijnboompitten/” target=”_blank”]

NUMMER 3: SPAANS GEVULD STOKBROOD MET CHORIZO VAN DE BBQ

Ik ben ontzettend blij dat dit recept in de top 5 staat. Dit stokbrood was namelijk echt zo ontzettend lekker! Het is lekker om als lunch te eten, als bijgerecht bij een pasta of bbq maar ook heerlijk bij een kom soep. Ik heb dit stokbrood inmiddels vaak gemaakt en niet altijd alleen maar op de bbq, ook gewoon simpel en snel in de oven.ย 

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/spaans-gevuld-stokbrood-met-chorizo-van-de-bbq/” target=”_blank”]

NUMMER 4: KIP MET SPEK GEMARINEERD IK LICOR 43 VAN DE BBQ

Nog een bbq recept, heel verrassend ๐Ÿ˜‰ Waar ik super trots op ben, is dat dit recept door heel veel mede foodbloggers van Instagram inmiddels ook is klaargemaakt. Dat is toch echt wel een heel groot compliment. Helemaal als het dan ook bij hun in de smaak valt. Deze kip is zoet, kruidig, zoutig (door de spek) en pittig. De dipsaus met Licor die ik erbij maakte was ook echt onwijs lekker….die zou ik als ik een advies mag geven ook zeker erbij klaarmaken.

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/bbq-tip-kip-gemarineerd-in-licor-43-met-spek/” target=”_blank”]

NUMMER 5: AARDAPPELSALADE MET GEROOKTE KIP, SPEK EN EI

Ook dit is weer geen recept wat in de maand juni op de blog verschenen is maar volgens mij had ik die in april of mei op de blog gezet. Voor mij dus wel een heel goed teken, want dat betekend dat andere mensen de recepten dus ook echt vinden via Google. Hoe gaaf is dat!!! Toch een te gek idee dat zoveel mensen de recepten van Familie over de Kook maken.ย 

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/aardappelsalade-gerookte-kip-spek-en-ei/” target=”_blank”]

MIJN (MARIE LOUISE) FAVORIETE RECEPT VAN DE MAAND JUNI

Zoals verwacht vond ik het best moeilijk om mijn favoriete recept van de maand juni te kiezen. De keuze ging om de filet americain, de zelfgemaakte kip kerrie salade en de spitskool ovenschotel van afgelopen week. Ik kies toch voor de spitskool ovenschotel….die was echt wel heel erg lekker. Volgende maand kiest Jan Willem zijn favoriete gerecht van Familie over de Kook.ย 

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/spitskool-ovenschotel-met-spek-en-kaas/” target=”_blank”]

Wat is jouw favoriete recept geweest van de maand juni? (mag eventueel ook van voorgaande maanden zijn) En wat voor soort recepten zou je graag meer willen zien op de blog…..dan kan ik hiermee aan de slag gaan.ย