
Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 350 gram pasta naar keuze ik gebruikte Trottole all’uove
- 125 gram pesto
- 85 gram rucola
- 125 gram cherry tomaten in partjes gesneden
- 3 eetlepels pijnboompitten
- Parmezaanse kaas
- snuf vers gemalen zwarte peper
- snuf chilivlokken of pul biber
- scheutje extra vierge olijfolie
- 2 pakken (a 125 gram per stuk) carpaccio
Instructies
- Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet de pasta af en meng met de pesto. Zet de pasta in de koelkast tot gebruik. (ik kook de pasta altijd in de ochtend)
- Rooster vlak voor gebruik de pijnboompitten goudbruin. Leg in een schaal of op een groot bord de rucola. Leg daarop de pasta met pesto. Verdeel daaroverheen de pijnboompitten, cherry tomaatjes en de carpaccio. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met flink wat geraspte Parmezaanse kaas, snuf vers gemalen zwarte peper en een snuf chilivlokken of pul biber.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook