Ingrediënten
- 2 kipfilets
- 1 kipbouillonblokje
- 1 bosui/lenteui fijngesneden
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- handje verse bieslook fijngesneden
- 2 flinke theelepels kerriepoeder
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel uienpoeder
- 1 kleine theelepel knoflookpoeder
- 1,5 theelepel sriracha
- snuf peper en zout
- 1 grote augurken zoet/zuur fijngesneden
Instructies
- Breng in een pan water aan de kook met 1 kipbouillonblokje. Leg de kipfilets hierin en laat met de deksel op de pan zachtjes 15 minuten koken. Pluk daarna de kip uit elkaar. Meng in een mengkom de geplukte kip met alle overige ingrediënten. Zet afgedekt in de koelkast zodat alle smaken goed kunnen intrekken.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer