Familie over de Kook weekmenu 9-2023

Familie over de Kook weekmenu 9-2023

Familie over de Kook weekmenu 9-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: tomatensoep met gehaktballetjes, kruidige gehaktballetjes met rijst, andijviestamppot met gehaktballen in mosterdjus en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: andijviestamppot met gehaktballen in mosterdjus

andijviestamppot met gehaktballen in mosterdjus

Deze gehaktballen in mosterdjus zijn niet alleen lekker bij een andijviestamppot. Je kan ze ook eten met een andere stamppot. Ook lekker is met frietjes, zelfgemaakte mayonaise en een simpele salade.

Ga naar het recept van de andijviestamppot met gehaktballen in mosterdjus:

Dinsdag: kruidige en pittige gehaktballetjes met rijst

Familie over de Kook weekmenu 9-2023 kruidige en pittige gehaktballetjes

Een gezonde, lekkere en simpele avondmaaltijd voor het gezin. Ondanks dat de kruidige gehaktballetjes ook pittig zijn eten onze kinderen heel graag deze maaltijd. Serveer met frisse komkommer in zuur en een gekookt eitje.

Ga naar het recept van de kruidige en pittige gehaktballetjes met rijst:

Woensdag: tomatensoep met gehaktballetjes

tomatensoep met gehaktballetjes

Een grote favoriet is momenteel bij ons deze tomatensoep met gehaktballetjes. Vooral de gehaktballetjes doen het echt heeeeeeeeeel goed ๐Ÿ˜‰ Serveer de soep met brood en citrus kruidenboter of met een heerlijke Italiaanse tuna melt stokbrood.

Ga naar het recept van de tomatensoep met gehaktballetjes:

Donderdag: romige rijst ovenschotel met broccoli en prei

Familie over de Kook weekmenu 9-2023: romige rijst ovenschotel met broccoli

Deze romige rijst ovenschotel met prei en broccoli is echt een schaal vol (redelijk gezond) comfort food. De kruidige bechamelsaus is echt verslavend lekker en ik weet zeker dat je die bechamelsaus vaker voor gerechten gaat gebruiken.

Ga naar het recept van de romige rijst ovenschotel met prei en broccoli:

Vrijdag: wraps met zalm en pesto-roomkaas

wraps met zalm en pesto-roomkaas

Zelfs manlief… die geen enorme liefhebber van zalm is…. vond deze wraps met zalm en pesto-roomkaas heerlijk! De pesto-roomkaas is dan ook echt wel ontzettend lekker.

Ga naar het recept van de wraps met zalm en pesto-roomkaas:

Zaterdag: stoofvlees in ketjap saus

stoofvlees in ketjap saus

Als je ons langer volgt dan is het geen geheim dat wij van zoet-pittige combinaties houden. O ja…. en van patat met mayonaise. Het zal dan geen verrassing zijn dat dit stoofvlees in zoet-pittige ketjap saus een grote favoriet is bij ons. Serveer met patat of met rijst. (ik zou het wel weten)

Ga naar het recept van het stoofvlees in ketjap saus:

Zondag: Thaise noedelsalade met pittige kip

Familie over de Kook weekmenu 9-2023: Thaise noedelsalade met kip en seroendeng

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 9-2023 af met een super lekkere รฉn gezonde maaltijdsalade. Namelijk een Thaise noedelsalade met pittige kip. Deze salade is echt een feestje om te eten.

Ga naar het recept van de Thaise noedelsalade met pittige kip:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.