Familie over de Kook weekmenu 34-2023

Familie over de Kook weekmenu 34-2023

Familie over de Kook weekmenu 34-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: Italiaanse visstoof met kabeljauw en garnalen, pastasalade met kip en pesto, krokante aardappeltjes uit de oven en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: pastasalade met kip en pesto

weekmenu familie over de kook

Het belooft komende week eindelijk weer mooi zomerweer te worden. Tijd dus voor een heerlijke goedgevulde pastasalade met kip en pesto.

Ga naar het recept van de pastasalade met kip en pesto:

Dinsdag: sperziebonen ovenschotel met gehakt en puree

sperziebonen ovenschotel met gehakt en puree

Zelfs wanneer je niet zo’n fan bent van sperziebonen denk ik dat je deze ovenschotel met kruidig gehakt, sperziebonen en romige aardappelpuree wel gaat waarderen.

Ga naar het recept van de ovenschotel met sperziebonen en gehakt:

Woensdag: noedelsalade met pittige pindadressing

noedelsalade met kip en pittige pindasaus dressing

In de zomer eten wij graag noedelsalades. Deze noedelsalade met kip, veel groenten en pittige pindadressing blijft een favoriet. Eet de salade lauwwarm of koud. O ja….vegetarisch is de salade ook erg lekker!

Ga naar het recept van de noedelsalade met pittige pindadressing:

Donderdag: wraps met ham en pittige sla

Deze wraps met ham en pittige sla zijn super lekker om tijdens de lunch te nuttigen. Ze zijn echter ook heerlijk als lichte avondmaaltijd.

Ga naar het recept van de wraps met ham en pittige sla:

Vrijdag: krokante aardappeltjes uit de oven

Dat ik verzot ben op patat is geen geheim als je ons al langer volgt ๐Ÿ™‚ Iets wat wij ook heel graag en heel vaak eten zijn deze krokante aardappeltjes uit de oven. Heerlijk met een flinke klodder mayo erbij. Serveer met een simpele salade, boontjes en/of een stukje (vega)vlees erbij.

Ga naar het recept van de krokante aardappeltjes uit de oven:

Zaterdag: taco’s met kruidige kip wokgroente

taco's met kruidige kip en wokgroente

Heb jij in het weekend ook weinig zin om te koken? Maak dan deze heerlijke krokante taco’s met kruidige kip en wokgroenten klaar. Deze avondmaaltijd is namelijk super simpel en snel te bereiden.

Ga naar het recept van de taco’s met kruidige kip en wokgroenten:

Zondag: Italiaanse visstoof met kabeljauw en garnalen

vis stoof met kabeljauw en garnalen

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 34-2023 af met deze mega lekkere Italiaanse visstoof. Deze stoof is echt zoooo smullen! Het zal nog ruziรซn worden wie het laatste beetje uit de pan mag dippen.

Ga naar het recept van de Italiaanse visstoof met kabeljauw en garnalen:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken