Bijzondere keukenmomenten: win een kok aan huis

Bijzondere keukenmomenten: win een kok aan huis

Hoe gaaf is dat! Ik heb vandaag geen recept voor je maar een super leuke actie. Je maakt namelijk kans om een kok aan huis te winnen. Hiervoor hoef je alleen maar te vertellen wat jouw mooiste, grappigste of meest bijzondere moment in de keuken is. Uiteraard trap ik zelf af. Dit was nog best wel lastig, want er gebeuren veel bijzondere momenten in de keuken.

gebeurtenissen in de keuken

Ik begin met een heel grappige gebeurtenis wat al bijna 15 jaar geleden is gebeurt maar wat nog steeds in onze geheugen gegrift staat. In onze eerste appartement kookte wij elektrisch. Op het menu stond frietjes met gehaktbal en zelfgemaakte pindasaus. Ik stond al een paar minuten braaf te roeren in mijn pannetje pindasaus maar er gebeurde maar niets. Ik riep Jan Willem erbij en hij kon ook niets vreemds ontdekken. Op een gegeven moment begon het alleen naast mij op de pitten enorm te walmen en kwam er een enorme plastic lucht voorbij. Wat bleek…..ik had de verkeerde pitten aangezet. De pitten die aanstonden, daar stond de frituurpan op!!!! Noooooooo…..de hele onderkant van de frituurpan was aan het smelten. Wat een ellende!! Snel heeft Jan Willem de frituurpan uitgezet en hem van de pitten afgetrokken. Van het eten kwam niets meer en we moesten snel aan de schoonmaak. Uiteindelijk hebben we maar een frietje gehaald, uiteraard met pindasaus maar dan van de snackbar. De gehaktballen hebben we voor de volgende dag bewaard ๐Ÿ™‚

Het starten van Familie over de Kook

Deze gebeurtenis heeft natuurlijk niet letterlijk plaatsgevonden in de keuken maar de onze keuken is wel heel belangrijk voor de blog. 2 jaar geleden zijn wij vol enthousiasme onze blog Familie over de Kook gestart. Wij wilde mensen laten zien dat lekker eten maken namelijk niet moeilijk hoeft te zijn. Koken moet iets leuks zijn en het hele gezin kan daarbij helpen. Wij zijn nog steeds iedere dag ontzettend trost op alle leuke en lieve reacties die we krijgen over onze recepten. Ik sta zelf het vaakst achter de pannen maar gelukkig helpt Jan Willem en tegenwoordig ook Beaudine goed mee. Onze keuken en eettafel beslaat meer dan de helft van onze woonkamer en is dus echt het hart van ons gezin. Als ik in de keuken aan het werk ben, dan komen de kinderen vaak op het aanrecht er gezellig bij zitten. Dan hebben we het over hun dag op school en wat ze verder allemaal gedaan hebben. Ondertussen kunnen ze helpen met koken/bakken. Heerlijke momenten zijn dat, die ik absoluut koester.

mooie keukenmomenten, win een kok aan huis met Superkeukens
familie over de kook, win een kok aan huis met Superkeukens

Win een kok aan huis

Ondanks dat ik heel erg van koken houd is het ook weleens lekker om niet te hoeven koken. Wil jij ook een keertje een kok aan huis winnen om te genieten van heerlijk eten en zelf niets te hoeven doen? Deel dan jouw mooiste moment in de keuken. Dit kan van alles zijn….een recept wat top gelukt is…..mooie gesprekken…….of juist iets grappigs dat er iets enorm mislukt is!! Meedoen kan via de Facebookpagina van Superkeukens en/of Instagram met gebruik van de hashtags #mijnkeukenmoment รฉn #superkeukens, of via het formulier op de site van Superkeukens. Meedoen kan tot 14 juli 2019. Ik hoop natuurlijk ontzettend dat รฉรฉn van de lezers van Familie over de Kook wint ๐Ÿ™‚

“Ben jij รฉรฉn van de gelukkige winnaars? Dan komt een ervaren, creatieve kok op de afgesproken dag bij jou thuis en bereidt hij of zij voor jou een heerlijke maaltijd in jouw eigen keuken. Zelf hoef je daarvoor niets te doen: jij geniet alvast met je tafelgenoten van een heerlijk drankje, terwijl in jouw keuken wordt gekookt op restaurantniveau. Je wordt de hele avond in de watten gelegd. En de afwas? Die wordt voor je gedaan!”

dit artikel is een samenwerking en door dit soort artikelen kunnen wij jullie op Familie over de Kook blijven voorzien van lekkere recepten voor het hele gezin.