Weekmenu 41: 7 makkelijke recepten voor elke dag
Het nieuwe weekmenu 41 staat voor je klaar! Deze week hebben we 7 makkelijke én lekkere recepten verzameld die perfect zijn voor drukke dagen, frisse herfstavonden of momenten waarop je gewoon even geen inspiratie hebt.
Alle recepten zijn getest in onze eigen keuken. Geen gedoe, gewoon lekker eten met ingrediënten die je (bijna) altijd wel in huis hebt.
Dit lees je vandaag bij ons:

Ervaring uit onze eigen keuken
Ik kook elke dag voor een gezin van vier, dus ik weet hoe fijn het is als je even niet meer hoeft na te denken over: “wat eten we vandaag?”
Op basis van wat bij ons thuis werkt, stel ik elke week een handig menu samen met variatie, comfort en smaak.
👉 Wil je als eerste onze nieuwste recepten en weekmenu ontvangen? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal en krijg alle inspiratie op je telefoon!
Weekmenu 41: 7 makkelijke recepten
Zoals je van ons gewend bent, hoef je geen ingewikkelde boodschappen te doen. Gewoon koken zoals wij dat thuis ook doen: snel, eenvoudig en boordevol smaak! Deze week koken we o.a een aubergine stoof met gehakt, nasi zonder pakjes en zakjes en een heerlijke andijviestamppot met gehaktballetjes in ketjapsaus.

Aubergine stoof met gehakt

Nasi zonder pakjes en zakjes

Andijviestamppot met gehaktballetjes in ketjapsaus

Tortellini ovenschotel met crispy chili olie

Kip fajita met rijst en groenten

Lasagne met witlof, ham en bechamelsaus

Hutspot met hete kip
Veelgestelde vragen over weekmenu 41
Jazeker! Laat het gehakt weg en vervang het eventueel door linzen, kikkererwten of vegetarisch gehakt. Zo houd je de stoof lekker vullend én smaakvol.
Zeker! Maak hem ’s ochtends of de avond ervoor al klaar en bewaar hem afgedekt in de koelkast. Verwarm hem dan 25 minuten in de oven op 175 graden. Of als je hem helemaal klaargemaakt heb, dan verwarm je hem op 180 graden voor ongeveer 10 minuten.
Dat ligt aan hoe pittig je hem maakt en of je kinderen al pittiger eten gewend zijn. Gebruik minder sambal als je de kip minder pittig wilt maken.
Je bespaart tijd, geld en keuzestress. Je hoeft maar één keer na te denken over wat je eet en je doet efficiënter boodschappen. Bovendien voorkom je voedselverspilling omdat je beter plant.
Bij elk recept kun je het aantal personen meestal makkelijk aanpassen. Gebruik de portie-aanpassingen bovenaan de recept kaart, dan past het systeem automatisch de hoeveelheden aan. Kom je er niet uit? Dan mag je ons ook altijd mailen of via social media benaderen met je vraag.
Iedere vrijdag een nieuw weekmenu
Iedere vrijdagochtend publiceren we een nieuw weekmenu met 7 makkelijke én lekkere recepten. Zo heb je op tijd inspiratie en kun je relaxed je boodschappen doen voor het weekend.
😋 Wil je nog meer inspiratie? Bekijk dan ons overzicht met alle weekmenu’s of neem een kijkje tussen onze makkelijke recepten.

Hopelijk zit er ook in dit weekmenu 41 weer iets lekkers voor je tussen. Veel kookplezier en eet smakelijk!