Hard Rock Cafe: Ook super leuk om te eten met kinderen

Hard Rock Cafe: Ook super leuk om te eten met kinderen

Vorig jaar hebben wij al eens eerder mogen eten bij het Hard Rock Cafe in Amsterdam. Wij hebben toen de special van dat moment mogen proeven, de Guinness & Jameson Bacon Cheeseburger. Lekker dat deze was! Wij durven wel te zeggen dat het de lekkerste burger was die wij ooit elders gegeten hebben dan thuis. Vaak vinden wij de burgers in een restaurant toch wel tegenvallen, deze burger was echt super lekker. Hij was sappig, vol van smaak en echt perfect bereid. Hier kunnen een hoop restaurants nog wat van leren. Jan Willem had bij de burger friet genomen met een kaassaus en bacon en ik ging voor de gewone friet met pittige mayo. Ook lekker maar toch had ik spijt dat ik niet voor de friet gegaan was die Jan Willem had. Uiteraard heb ik wel van hem een paar frietjes gepikt!

World Burger Tour 

Dit keer mochten wij samen met onze kinderen eten bij het Hard Rock Cafe, ter ere van de World Burger Tour. Dit menu staat speciaal in mei en juni op de kaart, je hebt dus nog even een paar dagen de tijd om deze te gaan proeven. Uiteraard lieten wij deze kans ons niet ontglippen. Jan Willem ging dit keer voor de Tennessee BBQ Burger. Deze burger van Angus vlees is belegd met cheddar, pulled pork, gebakken uien en een bbq saus. Naast deze burgers hebben ze nog meer verschillende World Burger Tour burgers die allemaal een thema hebben gekregen van een land. Dit loopt uiteen van Spanje tot China en iedere burger heeft de typische smaken van dit land meegekregen. Ik ging dit keer niet voor de special maar voor de Guinness & Jameson Bacon burger die ik dus al eerder gegeten had. Dit blijft echt mijn absolute favoriete burger en ik was dan ook aangenaam verrast dat deze vast op het menu is komen te staan. Dit was namelijk toen der tijd niet de bedoeling, het zou echt om een special editon gaan. Waarschijnlijk zijn er een hoop andere mensen geweest die deze burger ook super lekker vonden. Gelukkig heeft het Hard Rock Cafe hem vast op de kaart hebben gezet. Heb ik altijd een goed excuus om er nog een keertje te gaan eten.

World Burger Tour bij het Hard Rock Cafe. Jan Willem ging voor de Tennessee BBQ Burger
Ik ging net zoals de vorige keer voor deze super lekkere Guinness & Jameson Bacon Cheeseburger

Hard Rock Cafe

Zoals aangegeven zijn wij dit keer niet met zijn tweeën gaan eten bij het Hard Rock Cafe maar met onze kinderen. Wij waren erg benieuwd of dit wel leuk zou zijn voor hun en wij kunnen nu wel zeggen dat het echt onwijs leuk is voor kinderen. Dit hadden we eerlijk is eerlijk echt niet verwacht. De bediening was super leuk voor de kids en maakte veel grapjes met ze. De kinderen kregen netjes een kleurplaat met kleurpotloden en ook is er een speciaal kindermenu. Amaranthe en Beaudine gingen allebei voor de HotDog met friet. Beaudine had alleen ontzettend spijt toen ze onze burgers zag. Zij is echt een burger fanaat en besloot direct om de volgende keer ook een burger te nemen. Gelukkig vonden ze de HotDog wel lekker en ook de manier van serveren was erg tof gedaan. Het kindermenu werd namelijk uitgeserveerd op een bord in de vorm van een gitaar. Vooral Amaranthe (onze jongste) was hier erg van onder de indruk.

Amaranthe is helemaal blij met haar HotDog!
Spijt dat Beaudine had dat ze niet voor een burger gegaan was. Gelukkig kon de HotDog wel haar goedkeuring krijgen!

 

OMG ons nagerecht bij het Hard Rock Cafe

De vorige keer hadden Jan Willem en ik geen nagerecht genomen omdat we echt propvol zaten van het hoofdgerecht. Dit keer hadden we rekening gehouden met de porties en hadden we s’middag niet heel veel gegeten. Ditmaal hadden we dus genoeg ruimte voor het dessert. Jan Willem koos een Oreo Cheesecake, Amaranthe en Beaudine gingen voor de Sunday met Hot Fudge saus en ik ging voor de Hot Fudge Brownie. Klinkt allemaal goed toch? Het zag nog veel beter uit dan het klinkt! De serveerster kwam met een bord vol nagerechten en wij dachten dat dit voor meerdere tafels was. Fout!!! Alles was voor ons. Oeps!!! Dit gaan we nooit opkrijgen dachten we meteen. Ik lag helemaal gevouwen van het lachen over de tafel heen en vroeg of er misschien toch niet een foutje gemaakt was. Nee, alles klopte en alles was voor ons. Wat een mega porties!! Het was echt super lekker maar veeeeeeel te veeeeeeeel. We hebben nog gevraagd of er daadwerkelijk mensen zijn die alles opeten en verbazingwekkend maar er zijn inderdaad mensen alles wegkrijgen…onvoorstelbaar! Wij hebben echt een top avond gehad en gaan zeker vaker terug, ook met Beaudine en Amaranthe. Wil je zelf dus een keertje bij het Hard Rock Cafe eten, neem dan gerust de kinderen mee. Ook voor hun is het een onwijs toffe beleving.

OMG!!!!! Niet normaal deze portie…..wel super lekker!!!!
Het nagerecht van Beaudine en Amaranthe. Nee, dit was niet voor hun beiden. Ieder had een eigen portie….bizar groot toch?
De Oreo Cheesecake van Jan Willem. Ook weer super lekker en hier ga ik zelf mee aan de slag om te maken voor op Familie over de Kook
2 Comments
  1. Super leuke blog! Dit moet de Max geweest zijn voor de kids. In Disneyland ooit voor de deur gestaan, toch niet gewaagd wegens moeilijke etertjes ? Nu ze wat ouder zijn beslist eens doen. Groetjes Ellen

Comments are closed.