Kruidenroomkaas maken met gedroogde kruiden

Kruidenroomkaas maken met gedroogde kruiden

Is dit echt een recept die op de blog moest vroeg ik mijzelf af. Nu krijg ik vaak een hoop complimenten op deze zelfgemaakte kruidenroomkaas met gedroogde kruiden dus ach…waarom niet. Met het oog op de aankomende Feestdagen is het denk ik wel een handig recept om te hebben. Deze kruidenroomkaas is namelijk in nog geen 60 seconden gemaakt. Ideaal toch! Meestal geef ik de voorkeur aan verse kruiden in gerechten maar deze variant is ook echt wel heel erg lekker. Daarbij heb ik gedroogde Italiaanse of Provencaalse kruiden altijd in huis net zoals een kuipje roomkaas naturel, dus ik hoef er niet altijd speciaal voor naar de supermarkt als ik dit wil maken.

Recept Kruidenroomkaas maken

Recept Afdrukken
kruidenroomkaas met gedroogde kruiden
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Prep Tijd 60 seconden
Porties
schaaltje
Ingrediënten
Prep Tijd 60 seconden
Porties
schaaltje
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Alles mengen en klaar is kees!
Deel dit Recept

 

Zelfgemaakte kruidenroomkaas met gedroogde Italiaanse kruiden. Ideaal voor op een stokbroodje.
Ook super lekker om te verwerken in hapjes. Wat dacht je van plakjes komkommer met kruidenroomkaas en rosbief. Ook lekker is rolletjes rauwe ham, insmeren met kruidenroomkaas dan een beetje veldsla erop en oprollen maar.
Lekker als bijgerecht bij pasta.

 

Deze recepten vind je misschien ook lekker