Familie over de Kook weekmenu 6-2023

Familie over de Kook weekmenu 6-2023

Familie over de Kook weekmenu 6-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

WEEKMENU: ELKE VRIJDAG EEN WEEKMENU VOOR HET HELE GEZIN

Deze week kan er bij jou op tafel staan: Javaanse kip met rijst, Indonesische tomatensoep, hutspot met zoet-pittige gehaktballen en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: Hutspot met zoet-pittige kleverige gehaktballen

hutspot met zoet-pittige kleverige gehaktballen ofwel sticky meatballs

Pimp een standaard hutspot op met deze mega lekkere zoet-pittige kleverige gehaktballen. Ofwel sticky meatballs. In het Engels klinkt het een stuk lekkerder ๐Ÿ˜‰

Ga naar het recept van de hutspot met zoet-pittige kleverige gehaktballen:

Dinsdag: Indonesische tomatensoep met kip

Indonesische tomatensoep

Deze Indonesische tomatensoep met kip bevat een ingrediรซnt die je niet snel zal verwachten in een soep. Namelijk…….PINDAKAAS. En dat is me toch een partij lekker! Dit is echt een soep die je een keertje gegeten “moet” hebben.

Ga naar het recept van de Indonesische tomatensoep met kip:

Woensdag: wraps met ham en pittige sla

wraps met ham en pittige sla

Woensdag is meestal een hectische dag als je kids hebt. Deze wraps zijn dan ideaal om te eten. Snel, lekker en gezond. Serveer er eventueel een kom soep bij.

Ga naar het recept van de wraps met ham en pittige sla:

Donderdag: Macaroni met verse worst in tomatensaus

macaroni met verse worst in tomatensaus

Macaroni met verse worst in tomatensaus. Het voordeel van verse worst gebruiken is dat het vlees al gekruid is en dus veel smaak bevat. Deze avondmaaltijd is bij ons thuis momenteel grote favoriet.

Ga naar het recept van de macaroni met verse worst in tomatensaus:

Vrijdag: Javaanse kip met rijst

Javaanse kip

Deze Javaanse kip zit zo vol heerlijke smaken. Het is iets pittig, zoet maar heeft ook een zuurtje. Serveer er gewone rijst bij of maak een heerlijke kruidige en luchtige rijst klaar.

Ga naar het recept van de Javaanse kip met rijst.

Zaterdag: Broccoli ovenschotel met gehakt en Boursin

Familie over de Kook weekmenu 6-2023 broccoli ovenschotel met gehakt en Boursin

Dezeย ovenschotelย bevat een heerlijke laag kruidige aardappelpuree gecombineerd met kruidig gehakt enย broccoli. Het broccoli-gehaktmengsel breng je extra op smaak met een kuipje Boursin.ย 

Ga naar het recept van de broccoli ovenschotel met gehakt en Boursin:

Zondag: pizza met pittig gehakt en frisse saus

Familie over de Kook weekmenu 9-2023 pizza met pittig gehakt en frisse saus

Oef! We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 6-2023 af met deze mega lekkere pizza met pittig gehakt en frisse saus. Maak je eigen pizzadeeg als je tijd hebt maar voel je totaal niet schuldig als je kant en klaar pizzadeeg gebruikt.

Ga naar het recept van de pizza met pittig gehakt en frisse saus:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.